kralseko40
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar Arkadaşlar Minecraft Kanalımı Nasıl Geliştirebilirim Yardımcı Olurmusunuz
bana özelden atabilirsinHesap Çekilişi Yapıcamda Nereye Atıcam BUnun
ne çekilişi?20 ABONEDE ZAATEN BİR ÇEKİLİŞİMİZ OLUCAK
Videoların kalitesizLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Sence Kanalım iyimi
Aynı şekilde senin de videoların kalitesiz ve arkadaşlar sırf reklam yapmak için konuyla alakasız kendi kanallarınızın linkini atmayın arkadaş öyle bir şey istemiş mi?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.al bizim kanalımız
Benim Dediklerimi Söylemişsin ZatenVideoların kalitesiz
Aynı şekilde senin de videoların kalitesiz ve arkadaşlar sırf reklam yapmak için konuyla alakasız kendi kanallarınızın linkini atmayın arkadaş öyle bir şey istemiş mi?
Ha bu arada arkadaşım videolarının kaliteli olması şart insanlar izlerken ileriye sarmak istememeli hatta geriye sarıp aynı sahneyi tekrar izlemek istemeli. Öyle oo iyi mikrofonum var iyi bilgisayarım var hadi video çekeyimle olmaz bu iş mizah yeteneğin de varsa çok çok daha iyi olur
O zaman özelden atabilirsin ve birisi söyledi diye farklı yorumlayarak yorum atamaz mıyız? Ve aynı şeyleri söylememişizBenim Dediklerimi Söylemişsin ZatenVe Ben Reklam Yapmak Için Vermedim Link Örnek Olarak
Sen Benim Dediklerimi Uzatarak Söylemişsin Neyse Uzatmayalım ._.O zaman özelden atabilirsin ve birisi söyledi diye farklı yorumlayarak yorum atamaz mıyız? Ve aynı şeyleri söylememişiz
Peki kardeşim ^^Sen Benim Dediklerimi Uzatarak Söylemişsin Neyse Uzatmayalım ._.