Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

drinkingsage

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında NPC Sitemini Şu Şekilde Yapabilirsin Diye Düşünüyorum. Örnek Olarak TheLegend'in Asistan Eklentisinin Ele Alalım O Eklentide Birçok Plugin Birleştirilip Tek Bir Eklenti Yani Plugin Haline Getirilmiş. Şimdi Dicen Ne Alaka Npc Sistemiyle Asistan Eklentisi :) Şöyle Yapabilirsin Asistan Eklentisindeki Gibi Npc Oluşturan Bir Eklentinin Sourc Kodlarını Kendi Pluginine Entegre Edebilirsen Yapabilirsin Diye Düşünüyorum. :) NpcLib Bi Örnek Npc Oluşturma Plugini. :D

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Javayı Bi Öğrenebilsem Ben Yardım Etmeye Çalışırımda İşte Kalın Kafa Almıyo Bilgiyi. :D
PHP:
@EventHandler
public void onDataReceiving (BrainDataReceivingEvent e)
{
    if (!(e.getReceivingData().isReadable()))
    {
        BrainOS().getAPI().ThrowExceptionbyCrashBlueScreen("Brain can't get the data. Your brain is too thick :/");
    }
    else
    {
        BrainOS().getAPI().getNeuron(0x000af7h1).transmitDataTo(BrainOS().getAPI().getNeuron(0x01af6ha0), "Data received successfully");
    }
}

(Beynimiz API'ye sahip Java tabanlı bir işletim sistemi ile çalışsaydı)

drinkingsage

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
PHP:
@EventHandler
{
    {
        BrainOS().getAPI().ThrowExceptionbyCrashBlueScreen("Brain can't get the data. Your brain is too thick :/");
    }
    else
    {
        BrainOS().getAPI().getNeuron(0x000af7h1).transmitDataTo(BrainOS().getAPI().getNeuron(0x01af6ha0), "Data received successfully");
    }
}

:o Karışık.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
PHP:
@EventHandler
{
    {
    }
    else
    {
    }
}

Mavi ekran !?
şu an C++ Öğrenmeye Hevesli Uzun Zaman Daha Geliceğini Zannetmem. :D
Yok gelicek :D