Demekki config ve pluginin iletişiminde bir sorun var.Kill Aura hariç her şey kapalı olmasına rağmen regenden, noslowdown dan atılanlar var
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Ben şu an kodlara baktım ve şunları görüyorum:Kill Aura hariç her şey kapalı olmasına rağmen regenden, noslowdown dan atılanlar var
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
if(!Main.getThisPlugin().getConfig().getBoolean("regen-protect")){ return; }
if(!Main.getThisPlugin().getConfig().getBoolean("noslowdown-protect")){ return; }
Bence envanterin kapanmasını tespit etmene gerek yok.Ben şu an kodlara baktım ve şunları görüyorum:
Yani böyle bir şey imkansız.Kod:if(!Main.getThisPlugin().getConfig().getBoolean("regen-protect")){ return; } if(!Main.getThisPlugin().getConfig().getBoolean("noslowdown-protect")){ return; }
Ama belki 2.0 sürümünde bozuktur ben sonrada düzeltmişimdir öyle düzgün gözüküyodur burda.[DOUBLEPOST=1433502298,1433499672][/DOUBLEPOST]Ben dediğiniz envanter açılması vurması şeyini denedim fakat olmadı.
Çünkü InventoryCloseEvent gibi bir event yok.
Bana envanter'in nasıl kapandığını fark edebiliceğim konusunda fikir verirseniz belki yapabilirim.
Senin dediğin gibi de olabilir.Bence envanterin kapanmasını tespit etmene gerek yok.
Sen oraya envanteri aç ve hemen ardından testi yap.
Bu yeterli olucaktır.
Bak diyorumki chest açıldığı gibi kontrol yapıcak.Senin dediğin gibi de olabilir.
Ya da şöyle olabilir.Açılan menü'de item olsun ona basmadan kapatmasınlar ama yanlışlıkla ESC'ye basıp kapatırsalar kötü olur işte.
Hayır JenkinsHangi versiyon o ncp nin.ucretli mi ?
Arkadaş halen geliştiriyor. Ama biraz uzun sürücek gibiYeni Sürüm Gelmiyecek Sanırsam ?
Ben 1 yaşımda 3 dil konuşabiliyordumBen 4 yaşında kral oyun yazmayı öğrendim, 5-6 yaşlarında alfabeyi ve harfleri klavyeden öğrendim. O kadar işsiz bir kişiliğim var B)