Yetişin Beleş Hub Spawnı Dağıtıyorum

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
@Enderiatus @DirenCan Loo Bu Adam Çıldırmıştır Hanginiz Kafasına Taş Atmıştır Loww :sinirli:
Şimdi Tüm Sunucular Bu Spawla Dolacak Loo Diğer Warpları Walls Ve Setten İbaret Olan Sunucular Bile Bunu Kullanacak Oldumu Şimdi :(

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Bu iyiliğini neye borçluyuz ? :D
Necati ZeoNNN Akçay isimli yayıncının minecraft sunucusuna verdim haritayı üzerinde ismim yazması ve arkadaşımın yetkili olması şartı ile falan ama arkadaşımı attılar ve harita üzerinde adım bile yazmıyor. RepublicianSensei arkadaşımız özür diledi kendisi de söylemiş kaldırmaları gerektiğini. Resmen konmuşlar haritaya. Ben de bari millet yararlansın dedim.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Necati ZeoNNN Akçay isimli yayıncının minecraft sunucusuna verdim haritayı üzerinde ismim yazması ve arkadaşımın yetkili olması şartı ile falan ama arkadaşımı attılar ve harita üzerinde adım bile yazmıyor. RepublicianSensei arkadaşımız özür diledi kendisi de söylemiş kaldırmaları gerektiğini. Resmen konmuşlar haritaya. Ben de bari millet yararlansın dedim.
Eyi ettin.
Hoş ettin.
Bu kadar iyi insanları görmek hala hoşuma gidiyor .s

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Hiç Sevmezdim Zaten O Adamı Böyle Yapacağı Belliydi :p

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kullansam sorun olurmu :( hakkını helal edermisin :(

AkanCe Tarafından Gönderildi

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eheh, öyle şeye böyle şey dedi koydu. Neco'nun ekibinde bir halt bilmeyenler yönetici oluyordu. Bizde orada iş yapan herifler.. Sonra atmışlar, sonuç bu. Kaan sözü: AxiTR Spawnı gibi koysunlar dursunlar..
@Enderiatus @DirenCan Loo Bu Adam Çıldırmıştır Hanginiz Kafasına Taş Atmıştır Loww :sinirli:
Şimdi Tüm Sunucular Bu Spawla Dolacak Loo Diğer Warpları Walls Ve Setten İbaret Olan Sunucular Bile Bunu Kullanacak Oldumu Şimdi :(