zRedDragon
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Tamam kabul ediyorum .s .sşaklabanlık yapma konumda komik değilsin
Tamam kabul ediyorum .s .sşaklabanlık yapma konumda komik değilsin
Biz uzayı boşver, önce buradakileri halledelim xdYo özürlülerin dediklerine katılıyorum cogu özürlünün dedigi normal insanin dediginden daha fazla dogruymuş[DOUBLEPOST=1434656863,1434656701][/DOUBLEPOST]
estağfurullah sen dururken![]()
OOOOOOO ne dediiiiiiiiipardon kızım diyecektimde alışkanlık işte
olm fazla yükleniyoruz zaten eline ilettim (diyim artık anladınız siz xd)Biz uzayı boşver, önce buradakileri halledelim xd
Beleş spawn kokusu mu?Dostum güldürme beni sadece anasayfanın sağ altındaki ''son mesajlar'' bölümünü genelde kontrol ediyorum ve en üstte bu bölüm vardı bende merak edip buraya geldim.Kısacası bu haritayı birçok kişi kullanıcak yayılacak ve senin ismin hiçbir yerde geçmiyecek haritayı birisi yapmış biz kullanıyoruz denicek,eğer birbuildersan buna karşı üzülmengerekir çünkü sen hatırlanmayacaksın eh şimdiiçinden geçiriyorsundur hatta ben bunu yazdıktan sonrada söyleyeceksin ''SANANE'' demeni bekliyorum.Yine de söylüyorum yakıştıramadım.Sana ne ? Beleş spawn kokusu duyup atlamışsın konuya. Kendi kendime yaptım ondan bundan çalmadım.
Hayır anlamıyorum yapı benim ve bunu paylaşmamda ne sakınca var? Pek de zor değil böyle bir şeyi yapması. Millete iyilik yapmışım zoruna mı gidiyor da saldırıyorsun.Beleş spawn kokusu mu?Dostum güldürme beni sadece anasayfanın sağ altındaki ''son mesajlar'' bölümünü genelde kontrol ediyorum ve en üstte bu bölüm vardı bende merak edip buraya geldim.Kısacası bu haritayı birçok kişi kullanıcak yayılacak ve senin ismin hiçbir yerde geçmiyecek haritayı birisi yapmış biz kullanıyoruz denicek,eğer birbuildersan buna karşı üzülmengerekir çünkü sen hatırlanmayacaksın eh şimdiiçinden geçiriyorsundur hatta ben bunu yazdıktan sonrada söyleyeceksin ''SANANE'' demeni bekliyorum.
ColereNW'de kullanmıştık, oradan olabilir mi acep ?Spawn çok tanıdık geliyor ama bulacağım durun.
Saldırmıyorum sadece söylüyorum millete iyilik yapıcam diye sunucular köreltiyoruz herkes artık işini schematic ile hallediyor yada hazır haritalar kullanıyor ve ben bundan nefret ediyorum bu kadar kolay sanıyorlar sunucu hazırlamayı umarım anlamışsındır.Hayır anlamıyorum yapı benim ve bunu paylaşmamda ne sakınca var? Pek de zor değil böyle bir şeyi yapması. Millete iyilik yapmışım zoruna mı gidiyor da saldırıyorsun.
Bilmem de biryerden gözüm ısırıyor.ColereNW'de kullanmıştık, oradan olabilir mi acep ?