Necati ile hiçbir alakası yok dostum.Hiç Sevmezdim Zaten O Adamı Böyle Yapacağı Belliydi![]()
Bizim ekibe girdiğimizde bir halttan çakmayan herifler emir veriyordu. Girdiğim gün bir daha girmedim zaten xdNecati ile hiçbir alakası yok dostum.
Sana ne ? Beleş spawn kokusu duyup atlamışsın konuya. Kendi kendime yaptım ondan bundan çalmadım.ayıp sana böyle yapma dağıtma.
O sondaki atar noktası beni benden aldı asdfadSana ne ? Beleş spawn kokusu duyup atlamışsın konuya. Kendi kendime yaptım ondan bundan çalmadım.
Orası Beni Tınlamaz Sonuçta Onun Sunucusunda Oldu Bu Olay İlgilenebilirdi Lol Yayını Çekeceğine Biraz Sunucuyla İlgilenmeye Vakit BulsunNecati ile hiçbir alakası yok dostum.
Adam sayende hayatının hatasını yapmaktan kurtulmuşAhahaSunucum 80-90 kişi iken necati beni ts3 üne cagirdi dedi server acıcaz senin serveri bize ver reklamını yapalım dedi bende dedim tamam ama bütün vip paralarını biz alcaz dedi uza yazdım ts3 den banlamisdi hiç unutmam
![]()
![]()
![]()
adghjskldasşdas kafan basmadı galiba?Aynen Öyle![]()
Yapma bunu evde gülüyorumadghjskldasşdas kafan basmadı galiba?
Coni yerine seni mi göndersek uzaya ?Aynen Öyle![]()
ne dion@Kaan697 Bi Ara Sunucum İçin Bir Harita Yapma Gereği Kokusu Alıyorum...
Sana Yakında Harita Yaptırabilirim Diyorum Cahal xdne dion
şaklabanlık yapma konumda komik değilsinLa qnq Para Versem Yaparmısın xd (Ezbri)