Yetişin Beleş Hub Spawnı Dağıtıyorum

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saldırmıyorum sadece söylüyorum millete iyilik yapıcam diye sunucular köreltiyoruz herkes artık işini schematic ile hallediyor yada hazır haritalar kullanıyor ve ben bundan nefret ediyorum bu kadar kolay sanıyorlar sunucu hazırlamayı umarım anlamışsındır.
Biz onca emek veriyorduz da ne oluyor ? Elimizden geldiğince herşeyimizi kendimiz yapmaya çalıştık, ama 0x0=0 oldu. Bu devirde kolaya kaçan ve küçüklere hitap eden daha fazla kazanıyor. Unutmayın bunu..

OziGhost

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz onca emek veriyorduz da ne oluyor ? Elimizden geldiğince herşeyimizi kendimiz yapmaya çalıştık, ama 0x0=0 oldu. Bu devirde kolaya kaçan ve küçüklere hitap eden daha fazla kazanıyor. Unutmayın bunu..
Dostum o sadece Türkiye de oluyor bunun sende farkındasındır,sana katılıyorum bu arada ben sadece destek olmamamız gerektiğini söylüyorum.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Saldırmıyorum sadece söylüyorum millete iyilik yapıcam diye sunucular köreltiyoruz herkes artık işini schematic ile hallediyor yada hazır haritalar kullanıyor ve ben bundan nefret ediyorum bu kadar kolay sanıyorlar sunucu hazırlamayı umarım anlamışsındır.
İyilik yapan da suçlu oluyor sanırım. Bir sürü saçma sapan sunucu açılması nerenize batıyor? Zorla sokan yok kimseyi o sunuculara al premium hesabını gir bir kaliteli sunucuya oyna. Milyonlarca bedava harita arasından bunun bir şey değiştireceğini sanmıyorum.
Kaan video ceksem sorun olurmu ???

AkanCe Tarafından Gönderildi
Olmaz
Spawn çok tanıdık geliyor ama bulacağım durun.
Necati ZeoNNN Akçay'ın sunucusu ? ColereNW bir de.

OverlokMakinası

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
iz onca emek veriyorduz da ne oluyor ? Elimizden geldiğince herşeyimizi kendimiz yapmaya çalıştık, ama 0x0=0 oldu. Bu devirde kolaya kaçan ve küçüklere hitap eden daha fazla kazanıyor. Unutmayın bunu..
Bu adamların hakkını vermiyorsunuz. Dün map yaptırdım. içime sinmedi diye adamlar benim için eski siege maplarını buldular. Bu türkiyede emek = haram.

uygarjaja

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Normalde kendi sunucumun konusu dışında hiçbir konuya mesaj yazmama kararı almıştım fakat burada söylenmesi gerek bir kaç şey olduğunu düşünüyorum.

Demek istediğim konuya gelmeden önce ZeoNNNun bu yaptığıni ona yakıştıramadım. Ortalama üstünde oynayan bir main sup LoL oyuncusu olarak arada yayınlarını izlediğim bir kişidir. Sayılan Türk yayıncılarından biridir. Ama gel gelelim bu yaptığı çocuk dediği Oxinin bile yapmayacağı bir şeydir. Diğer yayıncılar/Youtuberlardan örnek vermek gerekirse o sevmediğimiz Burak Oyunda bile bunu yapmamistir. Bizzat sunucusunda yetkili olduğum bir dönem oldu ve gitsem yine yetkim hazır orda. Orayı Axinin seçtiği bir ekip olarak biz yonetiyorduk ve berbat halden aldık düzelttik. Şu an TuzRuhu yönetiyor orayı ona da selam olsun burdan.

Değinmek istediğim nokta ise son mesajlardaki Türk sunucularının kalitesi konusu. Bakın millet bizler bunun için emek veren insanlarız. Ha sol tıka basılı tutup Lapis ile p4 dizerek sonra Aimbot vs açarak "ws" atan çoluk cocuk her zaman var olacak bunu da biliyoruz. Ama bu demek degilki kötü sunucu olmasına rağmen bu sunucular vasat buildler içersin. Ben çok isterim ki güzel buildlerden oluşan bir map ve iyi ve özgün Türk pluginleri oluşan bir server paketi hazirlayalim. Keşke her sunucumuz o hazırlayacagimiz paketi kullansa da seviyemiz artsa.

Diğer konu ise şu. Türkiye oyuncu kitlesi daha kaliteli RPG sunucuları ya da yüksek oyun deneyimi sunan survival sunuculara vs. hazır değil. Aynı Arabistan ın erkeklere tek evlilik hakkı tanımaya hazır olmaması gibi. Insanlara bu oyun kültürünü yavaş yavaş aşılamalıyız diye düşünüyorum. Okuyanlara teşekkürler umarım demek istediğimi açıkca anlatabildim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İsteyen schematic yazıp internette milyonlarca spawn bulabilir. Zorla kullanın diyende yok, kendi emeğiyle bedavadan veriyor :)