enes lol lol
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Bir Moba Kafa Giydirebilirmiyiz ?
Cevaplarsanız Sevinirim.
Cevaplarsanız Sevinirim.
Adam skript istiyor.Ben komudunu biliyorum:
/summon Zombie - - - {Equipment:[{},{},{},{},{id:skull,Damage:3,tag:{SkullOwner:İsim}}]
İsim yazdığım yere hangi skini göstermek istiyorsan o skine sahip bir kullanıcı ismi yaz.
Örnek kod:
execute @r - - - summon Zombie -20 - - {Equipment:[{},{},{},{},{id:skull,Damage:3,tag:{SkullOwner:Herobrine}}],Attributes:[{Name:"generic.maxHealth",Base:500d},{Name:"generic.attackDamage",Base:200d},{Name:"generic.movementSpeed",Base:0.5d},{Name:"zombie.spawnReinforcements",Base:1.0d}],CustomName:Herobrine,Silent:true,CanPickUpLoot:1b}
Bu ikinci oluyor... Ne kadar dikkatsizim hep konu açılan yere bakmadan yorum atıyorum. ÜzgünümAdam skript istiyor.
Ben hariç herkes skript dışı yazmışAdam skript istiyor.
skript olursa iyi olur yada skript istiyorum gibi bir şey dememişBen hariç herkes skript dışı yazmış![]()
Ama konu yeri skriptskript olursa iyi olur yada skript istiyorum gibi bir şey dememiş![]()
Beyler Peki Moba Mesela Notch'un Kafasını Nasıl Giydircem ?![]()
/summon Zombie - - - {Equipment:[{},{},{},{},{id:skull,Damage:3,tag:{SkullOwner:Notch}}]
Skript İle ?Kod:/summon Zombie - - - {Equipment:[{},{},{},{},{id:skull,Damage:3,tag:{SkullOwner:Notch}}]
Şansımı denedimSkript İle ?