İSTEK (Moba Kafa Giydirmek)

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben komudunu biliyorum:

/summon Zombie - - - {Equipment:[{},{},{},{},{id:skull,Damage:3,tag:{SkullOwner:İsim}}]

İsim yazdığım yere hangi skini göstermek istiyorsan o skine sahip bir kullanıcı ismi yaz.

Örnek kod:
execute @r - - - summon Zombie -20 - - {Equipment:[{},{},{},{},{id:skull,Damage:3,tag:{SkullOwner:Herobrine}}],Attributes:[{Name:"generic.maxHealth",Base:500d},{Name:"generic.attackDamage",Base:200d},{Name:"generic.movementSpeed",Base:0.5d},{Name:"zombie.spawnReinforcements",Base:1.0d}],CustomName:Herobrine,Silent:true,CanPickUpLoot:1b}

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben komudunu biliyorum:

/summon Zombie - - - {Equipment:[{},{},{},{},{id:skull,Damage:3,tag:{SkullOwner:İsim}}]

İsim yazdığım yere hangi skini göstermek istiyorsan o skine sahip bir kullanıcı ismi yaz.

Örnek kod:
execute @r - - - summon Zombie -20 - - {Equipment:[{},{},{},{},{id:skull,Damage:3,tag:{SkullOwner:Herobrine}}],Attributes:[{Name:"generic.maxHealth",Base:500d},{Name:"generic.attackDamage",Base:200d},{Name:"generic.movementSpeed",Base:0.5d},{Name:"zombie.spawnReinforcements",Base:1.0d}],CustomName:Herobrine,Silent:true,CanPickUpLoot:1b}
Adam skript istiyor.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hms* şimdi şöyle bir hazır insanın veya başka bir şeyin kafasını giydirmek var da isimliyi yapmasını bilmiyorum da araştırırsan bulabilirsin, olmadı çok dolaylı yollardan yapılabilir.
(Hazır bir insanın kafasını giydirmeyi de bakabilirsin*
equip last spawned entity with head of player gibi bir şeyler işte bulamadım sükürüptlerin arasından* siteden de bakabilirsin zaten*)