1-2 Yıl Değil Kartın Üstünde Ne Zaman Biteceği Yazıyor :/MasterCard Yani Ininal Oluyor ZatenIninal den Bi Sıkıntı Yaratmaz Zaten Tam Emin Değilim Ama 1-2 Sene Sonra O Kart Iptal Ediliyor
En yakın ING bankasına veya PTT şubesine git yaklaşık 5TL'ye ininal kart diye bir zımbırtı var onu al.Neymiş Hackerler Dolaşıyormuş sitede böyle kredi kartı hesabımızı yazıp alıyoz ya hackerlar geliyormuş çalıyomuş felan dio![]()
Acıdım :/Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bide Bunu Okuttur :/
Güvenli Olduğunun Resmi
![]()
Babam Sadece Böyle Simgenin güvenilir olacağını söyledi.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bide Bunu Okuttur :/
Güvenli Olduğunun Resmi
![]()
Ayrıca her ay komisyon olarak 1$ kesiliyor.MasterCard Yani Ininal Oluyor ZatenIninal den Bi Sıkıntı Yaratmaz Zaten Tam Emin Değilim Ama 1-2 Sene Sonra O Kart Iptal Ediliyor
düzeltme: 19,876,425 kişiMojang 1 milyondan fazla premium sattı. Ve güvenli. Hala güvenmiyorsa yapılacak bir şey yok.
19,876,425 sayısı 1 milyondan fazla değil mi?düzeltme: 19,876,425 kişi
Zerre kadar alakası yok.bir şey sorucam şimdi bizim bağlantımız modern şifreleme yöntemiyle şifreleniyoya ozaman hacker girmezmi ? yoksa dediğimle hiçmi alakası yok. ?
1 dolar değil 1 Türk Lirası kesiliyor.Ayrıca her ay komisyon olarak 1$ kesiliyor.
Ve kartın ortalama süresi 2-3 ay.
Bak bu banada yardım etti.Ayrıca her ay komisyon olarak 1$ kesiliyor.
Ve kartın ortalama süresi 2-3 ay.
Konuyla Alakası Yok Ama Bana Neden Acıdım Dedin :/19,876,425 sayısı 1 milyondan fazla değil mi?
Problem?[DOUBLEPOST=1434733900,1434733869][/DOUBLEPOST]
Zerre kadar alakası yok.
Zaten koskoca hack grupları gelip senin Facebook hesabına girip "ben geyim ehehehü" yazarlar ya..bir şey sorucam şimdi bizim bağlantımız modern şifreleme yöntemiyle şifreleniyoya ozaman hacker girmezmi ? yoksa dediğimle hiçmi alakası yok. ?