- En iyi cevaplar
- 0
Ne Kadarda İnanmışsınız Hayallerinizi Kırmayayım SizinTartışma çıkarmak istemiyorum kapı orda hadi goodbye falza artistimiz
Ne Kadarda İnanmışsınız Hayallerinizi Kırmayayım SizinTartışma çıkarmak istemiyorum kapı orda hadi goodbye falza artistimiz
sen biraz maynkıraf oynasan iyi olucakNe Kadarda İnanmışsınız Hayallerinizi Kırmayayım Sizin![]()
Bizede öğret o ne öyle .sEvet Ondan Bahsediyor. Kota Olsada Aşmanın Yolları MevcutBuyur Kullanım Bilgilerim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bizede öğret o ne öyle .s
Benim hep düşük onu ne yapacağızBen AKK'den memnunum, internet hızım 2mbps, kota dolunca 3mbps. Bir kampanya yapacaksanız internet hızının artması için yapın.
Gülüm Senin Neyini Engelliyeyimumut_ engellemiş benikaç konudur kendisi hep haklı görüyor konuşulmuyor ki laf atıncıda engelliyor fazla kırılgan herhalde
Konuşmalarına dikkat et dostum karşında 10 yaşında biri yokGülüm Senin Neyini Engelliyeyim
Forumda Aktif Olmadığın Çok Belli Oluyor Biraz Araştırsaydın Göz Ardı Et İle Kişi Profilinin Görüntülenmesine Sınır Getirdi Arasındaki Farkı Rahatlıkla Anlardın![]()