Sizce Minecon Türkiye'ye Gelir mi ?

Gelir mi ?

• Hayır

Kullanılan: 20 51.3%
  • Evet

Kullanılan: 3 7.7%
  • Belki bi gün.

Kullanılan: 16 41.0%

• Kullanılan toplam oy
    39

12NationalElectric12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence bunu yapcağına Forum Minecraft'ın böle bir etkinlik yapmasını iste :)
Haklısın adminler onca para kazanıyor ekmek parası ihtiyaç forumun gelecekteki host parasını falan unut zengin olmuştur ekip
Ama bence şöyle olur
1 ocak 2016 -Antalya (ekip antalyada yaşadığı için)
5 ocak 2016 -istanbul
12 ocak 2016- İzmir
19 ocak -Ankara
VIII(8) şubat- Adana
E küçük iller?

12NationalElectric12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok şiddetli bulurlar, bakanlık kızar sonra ,
Aynen zombinin kolunu koparsalar bakanlık "dünyanın en şiddetli oyunu o kadar şiddetliki çocuklara insanlara işkence yapmayı öğretiyor heleki çocuklara . Üstelik çocukları zombilerle korkutuyorlar oyun tam 29+yaş için" der
Hatta abim internet haberi okurken mcin şiddet içersiğini yazan bir haber okumuş şöyle yazmışlar (özet)
Bakanlık:Bu oyunda eşini öldürene puan veriliyor diye haberi okumuştu bana bende yalan o oyunda eşimiz bile olmuyor dedim abim lakayt davrandı

Beyler madem abartıyolar bizde bakanlığın karşısına çıkıp siz şunu şunu diyorsunuz yalancı dııt lar diye abartılı şeyler diyelim protesto edelim

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Aynen zombinin kolunu koparsalar bakanlık "dünyanın en şiddetli oyunu o kadar şiddetliki çocuklara insanlara işkence yapmayı öğretiyor heleki çocuklara . Üstelik çocukları zombilerle korkutuyorlar oyun tam 29+yaş için" der
Hatta abim internet haberi okurken mcin şiddet içersiğini yazan bir haber okumuş şöyle yazmışlar (özet)
Bakanlık:Bu oyunda eşini öldürene puan veriliyor diye haberi okumuştu bana bende yalan o oyunda eşimiz bile olmuyor dedim abim lakayt davrandı

Beyler madem abartıyolar bizde bakanlığın karşısına çıkıp siz şunu şunu diyorsunuz yalancı dııt lar diye abartılı şeyler diyelim protesto edelim
O boşlukta beyaz yazı olduğunu sandım :(
Ama bu yazıda var BD

RandomMac5

KreeDome
En iyi cevaplar
0
Haklısın adminler onca para kazanıyor ekmek parası ihtiyaç forumun gelecekteki host parasını falan unut zengin olmuştur ekip
Ama bence şöyle olur
1 ocak 2016 -Antalya (ekip antalyada yaşadığı için)
5 ocak 2016 -istanbul
12 ocak 2016- İzmir
19 ocak -Ankara
VIII(8) şubat- Adana
E küçük iller?
küçük illerden insanlar gelsin ne diyeyim :D

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1

Yalnız bakanlık minecraftla ilgili öyle bi açıklama yapmadı; sadece bi gazeteci Ayşenur İslama "Minecraft ismimde bir oyun var burda kan var, şiddet var dedi" sonra Ayşenur İslamda "oyunu inceliycez; eğer yanlışlık bulursak yasaklıycaz" gibisinden bi cevap verdi. Tabi fox tv denen salak kanal 1 e bin katarak haber yaptı
Sonrada
Türkiye mcyi yasakladı dediler :(

12NationalElectric12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız bakanlık minecraftla ilgili öyle bi açıklama yapmadı; sadece bi gazeteci Ayşenur İslama "Minecraft ismimde bir oyun var burda kan var, şiddet var dedi" sonra Ayşenur İslamda "oyunu inceliycez; eğer yanlışlık bulursak yasaklıycaz" gibisinden bi cevap verdi. Tabi fox tv denen salak kanal 1 e bin katarak haber yaptı
Sonrada
Türkiye mcyi yasakladı dediler :(
Demekki yalan habermiş
Sanırım sabah gazetesinindi.
Bidaha sabah gazatesini okumucam.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum notch gitti unuttun herhalde :D
Olabilir. Ama Minecraft Hala Mojang'ın sitesinde yer alıyor ve minecraft.net'te mojang logosu var.[DOUBLEPOST=1434827605,1434827517][/DOUBLEPOST]
Minecon 2013 te ABD de yapılmıştı asıl sen yalan atma!
Asıl sen atma! Sen demiştin ki: Daha hiçbir ülkede yapılmadı.[DOUBLEPOST=1434827847][/DOUBLEPOST]Minecon'un en güzel tarafı gidince sana bir tane cape veriyolar :D

RandomMac5

KreeDome
En iyi cevaplar
0
Olabilir. Ama Minecraft Hala Mojang'ın sitesinde yer alıyor ve minecraft.net'te mojang logosu var.[DOUBLEPOST=1434827605,1434827517][/DOUBLEPOST]
Asıl sen atma! Sen demiştin ki: Daha hiçbir ülkede yapılmadı.[DOUBLEPOST=1434827847][/DOUBLEPOST]Minecon'un en güzel tarafı gidince sana bir tane cape veriyolar :D
Dostum Microsoft Mojang'ı satın aldı :D

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Minecraft oynayanların %80'i 9 yaşındaki çocuk.
Yani "kan var" diyen birinden ya da araba çalınabildiğini idda eden daha kim bilir kaç çocuk vardır.