- En iyi cevaplar
- 0
Candy Zamanlarındada Öyleydi Hep Haytalık PeşindeydiCemi sunucudan atmaya çalışıyoruz birkaç haftadır. Deop yapıp banlıyoruz, konsoldan banını kaldırıp geri giriyor. Kapıdan atsak bacadan geliyor...
Candy Zamanlarındada Öyleydi Hep Haytalık PeşindeydiCemi sunucudan atmaya çalışıyoruz birkaç haftadır. Deop yapıp banlıyoruz, konsoldan banını kaldırıp geri giriyor. Kapıdan atsak bacadan geliyor...
Onu Bunu Bırakta Kesin Tarih Ver Ne Zaman Açılıyor20.06.2015 12:55 tarihine kadar olan başvurular incelenmeye alınmıştır. Bu gece içerisinde kabul edilen arkadaşlara ulaşacağız.
Mesajım nerde gibi şeyler söylemenize gerek yok arkadaşlar, mesaj almamışsanız başvuru reddedilmiştir.
Not: Başvurular devam etmektedir. Tekrar, daha iyi bir form ile başvuru yapabilirsiniz.
Kesin tarih sizin içinde bizim içinde çok kötü olur diye düşünüyorum. Çünkü diyelim x tarihi içerisinde açacağız dedik, fakat sıkıntılar yaşadık mimari gecikti yada kodlamada sıkıntı yaşadık o zaman hem biz sizi yanıltmış olacağız hemde siz üzülmüş olacaksınız.Onu Bunu Bırakta Kesin Tarih Ver Ne Zaman Açılıyor![]()
Geçen Sene Üzüldük Zaten ÜhühühühüKesin tarih sizin içinde bizim içinde çok kötü olur diye düşünüyorum. Çünkü diyelim x tarihi içerisinde açacağız dedik, fakat sıkıntılar yaşadık mimari gecikti yada kodlamada sıkıntı yaşadık o zaman hem biz sizi yanıltmış olacağız hemde siz üzülmüş olacaksınız.
Hiç Mimari Yeteneğim Yok Hocam Clear Laga İhtiyaç Olmaz Tüm Çöpleri Her Gün Düzenli Olarak Toplarım Yerden Beni İşe AlırmısınArkadaşlar yaptığınız başvurularda lütfen fotoğraf göndermeye özen gösterin. Elinizde yoksa bile bir tane yapıp resmini çekip yollayın (Kısa sürede yaptım diye çok iyi olmadı gibi bir düşünceniz varsa altına not düşersiniz). Bilgi yetersizliğinden başvurunuzu cevaplamamız pek kolay olmuyor.
Sen çok güzel medieval tarzlar yapardın ne oldu B)Hiç Mimari Yeteneğim Yok Hocam Clear Laga İhtiyaç Olmaz Tüm Çöpleri Her Gün Düzenli Olarak Toplarım Yerden Beni İşe Alırmısın
Tek Amacım Sunucuyu Merak Ediyorum Ne İş Olsa Yaparım![]()
Yeni Mesleğim ClearLag Plugini Görevi GörmekSen çok güzel medieval tarzlar yapardın ne oldu B)
Hala İlgilenen Olmadı ÜhühüHiç Mimari Yeteneğim Yok Hocam Clear Laga İhtiyaç Olmaz Tüm Çöpleri Her Gün Düzenli Olarak Toplarım Yerden Beni İşe Alırmısın
Tek Amacım Sunucuyu Merak Ediyorum Ne İş Olsa Yaparım![]()