Rise of Realms MMORPG - Kayra Projesi - Mimar Alımı

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Cemi sunucudan atmaya çalışıyoruz birkaç haftadır. Deop yapıp banlıyoruz, konsoldan banını kaldırıp geri giriyor. Kapıdan atsak bacadan geliyor...
Candy Zamanlarındada Öyleydi Hep Haytalık Peşindeydi :p

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
20.06.2015 12:55 tarihine kadar olan başvurular incelenmeye alınmıştır. Bu gece içerisinde kabul edilen arkadaşlara ulaşacağız.

Mesajım nerde gibi şeyler söylemenize gerek yok arkadaşlar, mesaj almamışsanız başvuru reddedilmiştir.

Not: Başvurular devam etmektedir. Tekrar, daha iyi bir form ile başvuru yapabilirsiniz.

umut_

En iyi cevaplar
0
20.06.2015 12:55 tarihine kadar olan başvurular incelenmeye alınmıştır. Bu gece içerisinde kabul edilen arkadaşlara ulaşacağız.

Mesajım nerde gibi şeyler söylemenize gerek yok arkadaşlar, mesaj almamışsanız başvuru reddedilmiştir.

Not: Başvurular devam etmektedir. Tekrar, daha iyi bir form ile başvuru yapabilirsiniz.
Onu Bunu Bırakta Kesin Tarih Ver Ne Zaman Açılıyor :p

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu Bunu Bırakta Kesin Tarih Ver Ne Zaman Açılıyor :p
Kesin tarih sizin içinde bizim içinde çok kötü olur diye düşünüyorum. Çünkü diyelim x tarihi içerisinde açacağız dedik, fakat sıkıntılar yaşadık mimari gecikti yada kodlamada sıkıntı yaşadık o zaman hem biz sizi yanıltmış olacağız hemde siz üzülmüş olacaksınız.

umut_

En iyi cevaplar
0
Kesin tarih sizin içinde bizim içinde çok kötü olur diye düşünüyorum. Çünkü diyelim x tarihi içerisinde açacağız dedik, fakat sıkıntılar yaşadık mimari gecikti yada kodlamada sıkıntı yaşadık o zaman hem biz sizi yanıltmış olacağız hemde siz üzülmüş olacaksınız.
Geçen Sene Üzüldük Zaten Ühühühühü :(

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
23.06.2015 tarihine kadar olan tüm başvurular gözden geçirilmiştir arkadaşlar. Olumlu baktığımız tüm arkadaşlara iletişim yolları üzerinden ulaşıldı.

Hâlâ başvuru yapabilirsiniz! :)

ta1ha

Sosyal Medya Yöneticisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar yaptığınız başvurularda lütfen fotoğraf göndermeye özen gösterin. Elinizde yoksa bile bir tane yapıp resmini çekip yollayın (Kısa sürede yaptım diye çok iyi olmadı gibi bir düşünceniz varsa altına not düşersiniz). Bilgi yetersizliğinden başvurunuzu cevaplamamız pek kolay olmuyor.

umut_

En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yaptığınız başvurularda lütfen fotoğraf göndermeye özen gösterin. Elinizde yoksa bile bir tane yapıp resmini çekip yollayın (Kısa sürede yaptım diye çok iyi olmadı gibi bir düşünceniz varsa altına not düşersiniz). Bilgi yetersizliğinden başvurunuzu cevaplamamız pek kolay olmuyor.
Hiç Mimari Yeteneğim Yok Hocam Clear Laga İhtiyaç Olmaz Tüm Çöpleri Her Gün Düzenli Olarak Toplarım Yerden Beni İşe Alırmısın :(
Tek Amacım Sunucuyu Merak Ediyorum Ne İş Olsa Yaparım :p

umut_

En iyi cevaplar
0
Sen çok güzel medieval tarzlar yapardın ne oldu B)
Yeni Mesleğim ClearLag Plugini Görevi Görmek :p[DOUBLEPOST=1436027671,1435955622][/DOUBLEPOST]
Hiç Mimari Yeteneğim Yok Hocam Clear Laga İhtiyaç Olmaz Tüm Çöpleri Her Gün Düzenli Olarak Toplarım Yerden Beni İşe Alırmısın :(
Tek Amacım Sunucuyu Merak Ediyorum Ne İş Olsa Yaparım :p
Hala İlgilenen Olmadı Ühühü :(

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, Rise of Realms ekibi olarak kısa süre içerisinde çalışmalara tekrardan döneceğiz. Ekibimizde mimar olarak bulunmak isteyenler lütfen başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldursun.