- En iyi cevaplar
- 0
Dram ne tam olarak bilmiyor railgun'u dram olarak söylemedi zaten*Bir tane var ama ismini unuttum yarın söylerim
Railgun pek dram degil
(Begeni icin beni etklyn)
Dram sayılabilecek the legend of legendary heroes var*
Dram ne tam olarak bilmiyor railgun'u dram olarak söylemedi zaten*Bir tane var ama ismini unuttum yarın söylerim
Railgun pek dram degil
(Begeni icin beni etklyn)
Blood c yada shingeki no kyojin olabilir ikisinide bitirdimDram bi anime vardı herkes olup fln
Spoiler yedin şimdi ismini vermeme gerek kalmadi
şu an evdeyim dediğim anime guilty crownDram bi anime vardı herkes olup fln
Spoiler yedin şimdi ismini vermeme gerek kalmadi
dediklerini anlayamıyorum. Eğer anime olarak ecchi izlemiş olsaydın bir çocuk çizgidizisi olmayacağını anlardın.Şimdi animemenin oluşumunu açıklıyorum.
Cayu + Pepe + Bebek = Animeme
Anime hakkın da dalga geçtirtmemSiz çok yanlış gelmişsinizAdam dalga geçiyor.
Evet çizgi film.Çizgi film?
![]()
Sanane kardeşim fikrimi paylaşıyorum(!) @Kaan697Çizilmiş olan her şey çizgi film değildir. Ayrıca beğenmiyorsan laf söylemek zorunda değilsin. Madem animeyi beğenmiyorsun bu konudaki amacın ne ?[DOUBLEPOST=1434879601,1434879566][/DOUBLEPOST]
Elime yüzüme o kadar süratli vurdum ki kızardı![]()
Evet çizilmiş bir şey olduğu için çizgi film. Kelimenin etimolojisini de tartışalım istersen. Animeymiş. Çizgi film işte içinde az şiddet ve cinsellik olunca çizgi olmuyor mu. Çizgi film işte diğeri de ****** değil ****** çizgi film. Türkçe konuşun türkçe japon asimilesi sefillerÇizilmiş olan her şey çizgi film değildir. Ayrıca beğenmiyorsan laf söylemek zorunda değilsin. Madem animeyi beğenmiyorsun bu konudaki amacın ne ?[DOUBLEPOST=1434879601,1434879566][/DOUBLEPOST]
Elime yüzüme o kadar süratli vurdum ki kızardı![]()
anime çizgi film değildir japon çizgi dizisidir. Eğer anlamakta zorluk çekiyorsan.İstemiyoruz forumda animeyi(çizgi film)!!!
[HASHTAG]#AntiAnimeTeam[/HASHTAG] #CraftMan'sArmy
,sdşgjıeaorıyvı7uyrgıurehgksytwanime çizgi film değildir japon çizgi dizisidir. Eğer anlamakta zorluk çekiyorsan.
Çizgi film: Vikipedi: Çizgi film, iki boyutluLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.görsel sanatının bir formudur. Çizgi film tanımı zaman içerisinde değişse de, modern kullanımı "gerçekçi olmayan veya yarı gerçek çizim veya karikatür" şeklindedir. Bu sanatı icra eden kimseye karikatürist denir.
Anime : Vikipedi: Anime(アニメLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol., telaffuzu: "anime"), japon çizim sanatıyla çizilmiş çizgidizidir , kendine özgü çizim tekniklerinden oluşur. AyrıcaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.animasyon anlamına gelen Fransızca kökenli bir kelimedir.
Umarım şimdi anlamışsındır. Bu hatanı cahilliğine af buyuruyorum.
Tamam siz çizgi film izlemeye devam edin.anime çizgi film değildir japon çizgi dizisidir. Eğer anlamakta zorluk çekiyorsan.
Çizgi film: Vikipedi: Çizgi film, iki boyutluLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.görsel sanatının bir formudur. Çizgi film tanımı zaman içerisinde değişse de, modern kullanımı "gerçekçi olmayan veya yarı gerçek çizim veya karikatür" şeklindedir. Bu sanatı icra eden kimseye karikatürist denir.
Anime : Vikipedi: Anime(アニメLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol., telaffuzu: "anime"), japon çizim sanatıyla çizilmiş çizgidizidir , kendine özgü çizim tekniklerinden oluşur. AyrıcaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.animasyon anlamına gelen Fransızca kökenli bir kelimedir.
Umarım şimdi anlamışsındır. Bu hatanı cahilliğine af buyuruyorum.
Çizgi film değil slk şeyTamam siz çizgi film izlemeye devam edin.
Çizgi film değil tamam mı çizgi dizi.ss.s.s.s. biz çoq havalıyız japonlar çok cool .s.s.s.s.s.sO mantıkla da semboller resim, bayraklar resim... Sırf benziyor diye her şey aynı gruba giremez.