İşte bilgisiz olduğun için hala daha her animede cinsellik/şiddet var sanıyorsun. Animeler Japon kültürü yansıtır, animeler ara ara Japon kültürü ile ilgili bilgiler taşır. Ancak bu konu hakkında hiç bilgin olmadan bize laf yetiştirdiğinden hala daha bunun bir çizgi filmden ibaret olduğunu sanıyorsun. Amerikan çizgi dizisi diye bir olduğunu da senden öğreniyorum cidden. Çizgi filmler farklı bir kulvardadır, animeler farklı bir kulvardadır. Sizin anlayamadığınız kısım bu. Ayrıca arama kısmına "Anime" yazıp aratır mısın? Bakalım dakika başında anime konusu açılıyor muymuş? Açılmıyor muymuş? Burası özgür bir forum her insan istediğini yapmakta özgürdür (yasak davranışlar dışında) kurallarda "Anime konuların açılması yasak" adlı bir bölüm yer almadığı sürece bizim bu konuları açmamız gayet doğal. Ayrıca bir konuya dikkatini çekmek isterim, bak ben Skript'ler hakkında fikrimi ortaya atınca nasıl Skript'leri savundun değil mi? Aynı konu animelere laf edilince bizim için de geçerli. Sevdiğimiz bir şeye laf edilmesi bizi sinirlendirir. Ben bir daha Skript ile ilgili görüşümü söylemeyeceğim, çünkü benim skript'lere karşı duygum seni sinirlendirdi, anlayışlı olmalıyım. Ancak siz, bizim bu konu hakkında ne kadar sinirlendiğimizi bildiğimiz halde üstümüze geliyor, bir de bu durum ile dalga geçiyorsunuz. Bir silkelenin kendinize gelin.