- En iyi cevaplar
- 0
Ay zorinciğim japon yalakası olduğu için yediremedi galibaAy sen de araya kaynayıp duruyon sus bi' az -.-"
Ay zorinciğim japon yalakası olduğu için yediremedi galibaAy sen de araya kaynayıp duruyon sus bi' az -.-"
Bu forumda ki arkadaşlık ortamı birçok forumdakinden daha iyi. İnsanlar hem kendisi ile aynı hobiye sahip kişiler ile arkadaşlık kurmak için, hem de bu konu hakkında muhabbet etmek için böyle konular açıyorlar. Ramazanda profil resmine yemek koymak onun bileceği iştir, ancak o resme bakmak senin bileceğin iştir. Böyle bir şeyi de şu an yazmanın hiçbir manası yok, rahatsız oluyorsan özelden dile getir. Ayrıca şimdi sen WWE ile ilgili bir konu açtığında bu senin WWE izlediğini belirtmek amaçlı konu açtığını göstermez, sadece forumda ki WWE izleyen kitleyi öğrenmek ve onlara muhabbet kurmak istediğini gösterir. Kimse burada hava atmak için konu açmadı böyle düşünme lütfen.Ben her zaman saygı duyarım.
Ben de anime izleyen birisiyim nadir olarak. Profil fotoğrafımda anime fotoğrafları taşıyorum.
Benim kızdığım şey forumda "gereksizlerin" üremesi.
Minecraft forumunda olup Minecraft'a hiçbir katkı sağlamayan, oruçlu günlerde profiline yemek resmi koyup insanların sabrını sınayanlara saygı göstermemi bekleme.
2013 zamanları forumun altın çağları idi. Şimdi ne oldu da mahvoldu forum ? Bu gereksizlerin üremesi sonucu forum kendini yitirdi.
Bu anime izleyen insanlar burada neden konu açıyor ? O kadar Türk anime forumu varken neden burası ?
Bunun cevabını hiç düşündün mü ? Bunlar insanlar üzerinde algı yaratmaya çalışıp kendince "anime izliyorum" kafasında hava atmaya çalışan kişiler. Bu sorunun başka bir cevabı yok.
WWE ile ilgili hiç konu açmadı ki....Bu forumda ki arkadaşlık ortamı birçok forumdakinden daha iyi. İnsanlar hem kendisi ile aynı hobi sahip kişiler ile arkadaşlık kurmak için, hem de bu konu hakkında muhabbet etmek için böyle konular açıyorlar. Ramazanda profil resmine yemek koymak onun bileceği iştir, ancak o resme bakmak senin bileceğin iştir. Böyle bir şeyi de şu an yazmanın hiçbir manası yok, rahatsız oluyorsan özelden dile getir. Ayrıca şimdi sen WWE ile ilgili bir konu açtığında bu senin WWE izlediğini belirtmek amaçlı konu açtığını göstermez, sadece forumda ki WWE izleyen kitleyi öğrenmek ve onlara muhabbet kurmak istediğini gösterir. Kimse burada hava atmak için konu açmadı böyle düşünme lütfen.
O zaman kalkıp bize Türkçe konuşmaz iseniz Türk değilsiniz demeyin.O nüfus kağıdı dedin şey sadece bir yazıdır. Asıl türklük insanın içinde olur.
Ama onlar "Biz kürdüz" diyor. Ancak hiçbirimiz şu an "Biz Türk değiliz, Japonuz bu yüzden anime deriz" demiyor.[DOUBLEPOST=1434883588,1434883557][/DOUBLEPOST]Hdp lilerin de tc vatandaşı yazıyordur merak etme 2 milliyetçilik yapana da ırkçı diyip karşı çıkan animeci hümanistleri de unutmadık
Tamam de "misal" diyelim ki açtı.WWE ile ilgili hiç konu açmadı ki....
Diline sahip çıkmayan neyine çıksın ki adın bile türkçe değil forumdaO zaman kalkıp bize Türkçe konuşmaz iseniz Türk değilsiniz demeyin.
Ama onlar "Biz kürdüz" diyor. Ancak hiçbirimiz şu an "Biz Türk değiliz, Japonuz bu yüzden anime deriz" demiyor.[DOUBLEPOST=1434883588,1434883557][/DOUBLEPOST]
Tamam de "misal" diyelim ki açtı.
Bu sadece bir lakaptır. Lakapların illaki Türkçe olması zorunlu değil. Bak yazdığım yazı Türkçe değil mi? O zaman neyin lafını yapıyorsun ki.Diline sahip çıkmayan neyine çıksın ki adın bile türkçe değil forumda
Ben seninle tartışmak istemiyorum. Kültürünün ve tarihinin farkında değilsin. Bunu da elinin altında google olan biriyle tartışmayacağım. Normalde nickname dediği şeye lakap der oluyorlar.Bu sadece bir lakaptır. Lakapların illaki Türkçe olması zorunlu değil. Bak yazdığım yazı Türkçe değil mi? O zaman neyin lafını yapıyorsun ki.
Ben 10 yaşımdan beridir, nickname lafını kullanmadım. Türkçe konuşunca laf ediyorsun. Farklı bir dil ile konuşunca laf ediyorsun. Ben cidden seni anlayamadım, ne yapmaya çalıştığını, neyi elde etmeye çalıştığını. Anime lafını nasıl Türklüğe, Türk tarihine kadar uzattığını anlayamadım. İnsanların hobisine karışır olmuşsun. Bravo yani artık bir şeyi sevmeden önce gelir senden izin alırım. Türk olduğuna onay verirsen severim o şeyi olur mu?Ben seninle tartışmak istemiyorum. Kültürünün ve tarihinin farkında değilsin. Bunu da elinin altında google olan biriyle tartışmayacağım. Normalde nickname dediği şeye lakap der oluyorlar.
Sadece anime değil. Minecraft dışında (minecraft dahil) her şey açılabilir burada. Ona bakarsan konu dışı olup burada açılan bir sürü konu var. Onlarda gitsinler kendi sitelerinde konu açsınlar? (böyle bir şey istemiyorum sadece örnek)Ben her zaman saygı duyarım.
Ben de anime izleyen birisiyim nadir olarak. Profil fotoğrafımda anime fotoğrafları taşıyorum.
Benim kızdığım şey forumda "gereksizlerin" üremesi.
Minecraft forumunda olup Minecraft'a hiçbir katkı sağlamayan, oruçlu günlerde profiline yemek resmi koyup insanların sabrını sınayanlara saygı göstermemi bekleme.
2013 zamanları forumun altın çağları idi. Şimdi ne oldu da mahvoldu forum ? Bu gereksizlerin üremesi sonucu forum kendini yitirdi.
Bu anime izleyen insanlar burada neden konu açıyor ? O kadar Türk anime forumu varken neden burası ?
Bunun cevabını hiç düşündün mü ? Bunlar insanlar üzerinde algı yaratmaya çalışıp kendince "anime izliyorum" kafasında hava atmaya çalışan kişiler. Bu sorunun başka bir cevabı yok.
Ben 10 un yapılmıştı xdAttack on Titan, Death Note gibi animelerin filmleri yapıldı.
Peki hangi çizgi"film"lerin filmi yapıldı söyler misiniz?
Japon yalakası ? Güldürme lütfen. Japon yalakası olsak bize ne kazandırır ? Ne alaka biraz düzgün atın bariKendini animeye fazla kaptırmış, bu forumdan''Japon yalakası'' arasan kaç kişi çıkar ? 100-150 ? Cidden forumu rezil ettiniz.