SORUYORUM SİZE ARKADAŞLAR

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Dostum anime konuları çok fazla. Yönetim bir şey yapmak istiyorsa açsın tek bi' konu , sadece burada anime hakkında konuşabilirsiniz diyip geri kalan konuları silebilir. Çok zor bir şey değil.
Bir şeyleri komik yoldan eleştirmek hangi forum kuralına göre yanlış açıklar mısın lütfen ? En azından bir amacı vardı . Konu dışındaki çoğu konudan daha elverişliydi.

2'den fazla yan hesap açılamıyordu sanırsam.
Farklı ip adresinden açıyorlar yasak olsa bile bi şekilde

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öyle bir şey yok limitsiz

Alternatif Hesaplar
Kullanıcıların şu koşullarda alternatif bir hesap (yan hesap, 2. hesap) izin verilir:
    • Alternatif hesaplar herhangi bir kural ihlalinde bulunmamalı
    • Hesabınızın yasaklanması, susturulması gibi durumlardan kaçınmak için açılmamalı
    • Mesajları beğenmek, konuları güncellemek ve benzeri eylemler için kullanılmamalı
    • Sahte gönderiler için kullanılmamalı
Forum kurallarını okumanızı öneririm.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Bir şey diyeceksen adam gibi de lafını söyleyip kaçma şurada edebiyat da yapmıyoruz uyuz uyuz sırf mesaj kasmak için yorum da atma[DOUBLEPOST=1434886386,1434886337][/DOUBLEPOST]
Alternatif Hesaplar
Kullanıcıların şu koşullarda alternatif bir hesap (yan hesap, 2. hesap) izin verilir:
    • Hesabınızın yasaklanması, susturulması gibi durumlardan kaçınmak için açılmamalı
    • Mesajları beğenmek, konuları güncellemek ve benzeri eylemler için kullanılmamalı
Kanka istedikleri kadar açıyolar yasak olsa bile

12NationalElectric12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alternatif Hesaplar
Anlamı o yoksa limitsiz yoksa benim botlarım suç mu?

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Anlamı o yoksa limitsiz yoksa benim botlarım suç mu?
Bot yasak . Yan hesaplar açıp kendi mesajlarını beğenemezsiniz veya konuları güncelleyemezsiniz. Kullanım amacı şudur :
  • Alternatif hesapların doğru kullanımı:
    • Klanınız, sunucunuz, modunuz, hostunuz veya projenizin tanıtımı için
    • Kendinize ait ayrı bir kimlik oluşturmak için

12NationalElectric12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bot yasak . Yan hesaplar açıp kendi mesajlarını beğenemezsiniz veya konuları güncelleyemezsiniz. Kullanım amacı şudur :
  • Alternatif hesapların doğru kullanımı:
    • Klanınız, sunucunuz, modunuz, hostunuz veya projenizin tanıtımı için
    • Kendinize ait ayrı bir kimlik oluşturmak için
Ben kendime ayrı bir kimlik için yapıyorum cnm
Botlar ama bişe kazandırmıyorlar panelden kontrol ediliyorlar o yüzden bot

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Troll konu ama insanlara hakaret etmeden daha farklı bir biçimde eleştirebilmenin bir yolunu gösterir misin bana? Yahu bıktık artık bıktık şu saçma sapan konulardan
Abicim adamlar robotmuki troll konuları saniyesinde tespit edip engellesinler; adamlar zaten gördükleri anda konuyu silmişler; şahsen ben burda eleştirilecek bi şey görmüyorum. Eleştireceksen Türkiye'deki V3letleri eleştirirsin. Ama forumun bu konuda bir suçu yok. Üye olurken olgunluk seviyemizi ölçen bi teknoloji çıkmadı henüz

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Abicim adamlar robotmuki troll konuları saniyesinde tespit edip engellesinler; adamlar zaten gördükleri anda konuyu silmişler; şahsen ben burda eleştirilecek bi şey görmüyorum. Eleştireceksen Türkiye'deki V3letleri eleştirirsin. Ama forumun bu konuda bir suçu yok. Üye olurken olgunluk seviyemizi ölçen bi teknoloji çıkmadı henüz
Abi adam kendisi belirtiyor 7 tane botum + fake hesaplarım var diye ona da bir çözüm bulamıyorlarsa

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ben kendime ayrı bir kimlik için yapıyorum cnm
Botlar ama bişe kazandırmıyorlar panelden kontrol ediliyorlar o yüzden bot
Yeter sende ya ne paneli her hesaba teker teker girip çıkıp duruyorsun sabahtan beri gülmemek için kendimi zor tutuyorum ya. Bir kere ayrı kimlik değil botlar benim dediğin an bitmiştir.
Hadi artık şu bot 3 ve 6 yı takip etmekten çıkar.

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yanlış anlamışsın
Forum yönetimini şikayet etme nedenimiz forumun v3let barındırması değil , forumun v3let barındırmasını ironi yaparak eleştiren bir konuyu herhangi bir forum kuralına dayandırmadan silmesiydi.