Aklındaki nedir ?Aklımdaki gibiyse Hard Faction olsun.
Mmorpg sevdamız sizin oyuncular yüzünden bitti biz denedık sunucumuzuda açtık çok iyi ve çok güzel sistemlerimiz vardı fakat hem oyuncu kitlesi büyük bir ölçüde azdı ve Türk oyuncularının büyük bir çoğu 13 14 yaş altı olduğundan ne araştırdılar ne sordular nede bize destek çıktılar bizde artık soğuduk ve artık açıkcası mmorpg yapıcak ve açıcak gücüm kalmadı şuana kadar çok fazla mmorpg denedım (kendim için söylüyorum) sunucular çok iyi bir sunucu olmasa bile eğlenceliydi ve hepsinde aynı sorun vardı Mmorpg açmak kolay bir iş değil fakat açılabilir tabi destek çıkan bir üye ile fakat mmorpg yapmak istemediğimden dolayı size bir sorayım dedim gerçekten eğlenceli bir Faction serverında oynamak istermisiniz die ?Şu Sunucu Açmaya Çalışanları Hiç Anlayamıyorum Kaç Yıldır Bir MmoRpg Sevdasıyla Tutuşup Kaç Kere Farklı Projeyle Gelip Hepsini İptal Edip En Son Geldiğin Projedende Soğuyup Şimdi Bir Hard Faction Sevdasına Atıldın Yakında Ondanda Vazgeçersin Sunucu İşine Girişme Daha İyi Be Kardeşim Böyle Kanal Değiştirir Gibi Fikir Değiştireceksen Aklındaki Projene Devam Et Böyle Fikir Ayrılığına Kapılıp Yok Başka Sunucu Açayım Diyerek Projeni Yarıda Bırakma Bu İşler Böyle Olmaz Çıktığın Yolu Tamamlamasını Bilmelisin
Kitleyi MmoRpg İle Suçlamaktan Çok Faction İle Suçlayan Biriyimdir Saatlerce Lapis Kazmaktan Biryere Zaman AyıramazlarMmorpg sevdamız sizin oyuncular yüzünden bitti biz denedık sunucumuzuda açtık çok iyi ve çok güzel sistemlerimiz vardı fakat hem oyuncu kitlesi büyük bir ölçüde azdı ve Türk oyuncularının büyük bir çoğu 13 14 yaş altı olduğundan ne araştırdılar ne sordular nede bize destek çıktılar bizde artık soğuduk ve artık açıkcası mmorpg yapıcak ve açıcak gücüm kalmadı şuana kadar çok fazla mmorpg denedım (kendim için söylüyorum) sunucular çok iyi bir sunucu olmasa bile eğlenceliydi ve hepsinde aynı sorun vardı Mmorpg açmak kolay bir iş değil fakat açılabilir tabi destek çıkan bir üye ile fakat mmorpg yapmak istemediğimden dolayı size bir sorayım dedim gerçekten eğlenceli bir Faction serverında oynamak istermisiniz die ?
Denemekten bir zarar olmaz en azından 15 20 kişiye lapissiz faction sunucu nasıl oluyormuş gösteririm belki eski sunucu havası verirKitleyi MmoRpg İle Suçlamaktan Çok Faction İle Suçlayan Biriyimdir Saatlerce Lapis Kazmaktan Biryere Zaman Ayıramazlar
Senin Eğlenceli Dediğin Faction Kimse İçin Eğlenceli Olmayacak Heleki Lapisten Zevk Alan Kişiler Varken Boşver Gitsin
Çoğu Kişi Lapissiz Sunucu Açıyor Tutmuyor Canyonun Açtığı Sunucuda Oynuyorduk Seninle Ne Oldu Sunucu Battı Gitti Millete Yaranamazsın Daha Şuana Kadar Birinin Ben Açılsın Gelirim Dediği Sunucuda 1 Saatten Fazla Durduğunu Şahsen Görmedim
Ha İllede Açacaksanız Açın Deneyin Kendinizi
Server beğenilmezise bile en az 1 ay açık kalıcak eğer benilirse kapatmıyacağız tabii kiSadece 1 haftalığına mı*![]()