Yardim Acil

01zoro06

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
kitpvp sunucu açmayı düşünüyorum ama oyunda market vs vs olmicak takas şeysi olcak mesela oyuncuyu kestiği zaman 1 adet altın parçası düşecek ve sonra bu altın parçasıyla köylüden exp bottle elmas vs vs alıcaklar böyle bir plugin varmı varsa atarmısnız teşşekürler

Bide bir şey daha mesela oyuncular ölüyor öldükten sonra itemler envanterlerinden gidicek ama yere düşmicek nasıl yapabilirim yardim

01zoro06

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
evet buna benzer bi plugin ama benimki tamamen farkli bişi :D altın parçası düşücek ama 1 tane ( galiba çok şey istedim :D )

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet buna benzer bi plugin ama benimki tamamen farkli bişi :D altın parçası düşücek ama 1 tane ( galiba çok şey istedim :D )
Mantıklı bir şey Aslında HungerGames Gibi Öldürenler Coins Alıyor Ama Sen Düşmesini İstiyorsun HG gibi yapabilirsin coins ile eşya satın alabilirler ?

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kod:
  @EventHandler
  public void OyuncuOldugunde(PlayerDeathEvent OlmeEventi) {
    OlmeEventi.getDrops().clear();
    OlmeEventi.getDrops().add(new ItemStack(Material.GOLD_INGOT));
  }
}

Gönderdiğim kodlamada oyuncu öldüğünde oyuncunun envanterinden eşyalar yok olmakta lakin yok olan eşyalar yere düşmemekte. Oyuncu öldüğünde yere normal bir "Gold Ingot" düşüyor. istersen bu "Gold Ingot"'a çeşitli displayname ve lore koyabilirim. Çok kolay oldu ama istediğin şey sadece bu :)