eğer serverde oynayacaksan serverine custom npc'yi kurman gerekir. Tek başına oynacaksan customnpc yükleyip %appdata%/.minecraft/mods 'un içine atmanız yeterlidirDemoyu oynarken custom npc plugini yüklenmiş server mi kurmak gerekiyor önce ?
Öncelikle yorumun için teşekkürler ve evet çok uğraş gerektiriyor ve benim gibi fazla boş zamanı olmayan birisi için cidden uzun ve zorlu sürüyor.Fikir cidden güzel. Fakat çok uğraştıracak bir olay ve küçük bir ayrıntı bile atlanırsa batacak bir harita. Bu anlamda çok büyük bir risk alıyorsun. Tebrikler.
Bu arada buildlerini daha geliştirmelisin
Yorumun için teşekkürler değerlendireceğim. Ek olarak hırsızlar loncası kısmı aklımdan çıkmış unutmuşum hatırlattığın iyi olduLevel up modunu kullan modda level atlayınca skill açabiliyosun !!![DOUBLEPOST=1434977214,1434922288][/DOUBLEPOST]Hırsızlar locası yap. Çalma görevleri olsun görevleri yaptıkça acayip havalı silahlar zırhlar filan alalım.
Ayrıca küçük küçük zindanlar değilde özel boslar ve itemleri olan mega zindanlar.
Sende haklısın kardeşim yapımı gerçekten çok uzun sürdü ve hala bitmedi kış dolayısıyla okul ve derslerden kaynayklı yapıma fazla odaklanamadım.1 Yıldan fazla zaman oldu hala bitmedi.
Sürekli hortlatmayalım artık.
O zamqn zindan çok amaçsiz olmaz mi ? Ya boss u hiç bulamassak ? Ya silahimiz kirildi cikisi ararken kaybolursak ?abi iyi fikir bence bunu kullan fakat mega zindanlar deyilde the binding of isaac teki gibi zindanlar olabilir hani oda oda zindanlar veya 1.8 teki copy/paste komutunu kulanarak infinity dungeon yap sınırsız olsun ama bossu bulana kadar sonra bitsin[DOUBLEPOST=1434994434][/DOUBLEPOST]forumda nasıl rütbe atlarız acilllll
customnpc modunu yüklemen yeterlidir. Oyuna para, kalkan, yeni itemler vb. birçok şey ekliyor. bu mod tek başına büyük bir rpg haritası yaratmanızda elverişlidirSunucum yok fakat rpg haritası yapmak istiyorum (bukkit serverimde) her şeyı hazır olacak belki bu pluginleri kullanabilirim.
Abi Oyuna Bir Hikaya Bulmanı Öneriyorum Her RPG Oyununda Hikaye Vardır Hikayeyi Bence Zelda Dan Örnek Alabilirsin
_____________________________________________________________________________________________
2 Sn Nizi Ayırıp Abone OlurmusunuzLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1434994951,1434994838][/DOUBLEPOST]
Dostum Zindanların Sınırsız Olması Oyuna Oynanırlık Katar Hem Hep Ölüp Durursak Veya Bossu Bulamazsak Bağımlı Olur Ve Burakmayız
________________________________________________________________________________________
2 Sn Nizi Ayırıp Abone OlurmusunuzLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Zindan büyüklükleri ve süresi arkadaşlarımı test ettirerek hazırlıyorum. Ne zaman sıkıldıklarını görürsem orada bitiriyorum ne çok uzun ne çok kısa. Herşeyi ideal biçimde bırakmaya çalışıyorumBu eye online felan olsaydı evet ama single player minecraft tan bahsediyoruz eninde sonunda sıkılırdık. Ayrıca bence senin dediğin olursa şöyle olabilir :
Oyuncu zindana girer :
-Vaay sonunda bir mega zindan, ilk odayı sanırım isaac'e gönderme yapmış, 2. odaya girer : 2. odada aynıymış ! sonunda bitirir : - güzeldi
(Belki) 2. Mega zindana girer : - OOOF yine aynı odalar !!!
Ben sadece belki diyorum.
Güzel fikir düşündüğün için teşekkürlerŞey düşünsene büyücülerle ilgili bir zindan hazırlıyon boss : Gandalf