RPG - Choose Your Side ( BEKLENEN HARİTA EN SONUNDA ÇIKTI! )

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Dostum resimlerden anladığım kadarıyla bu harita için custom npcs modu gerekiyor ama konuda belirtmemişsin? yanılıyormuyum? eğer gerekiyorsa bunu konuda söylemelisin bence hatta belki de başlıkta.
Diğer yandan bu konuyu aylardır görüyorum ama tam bitmeden oynamak istemiyorum demo oynamayı normal oynlarda bile sevmem bir de bir minecraft haritası olarak hiç hoşlanmam ve bana saçma gelir. Ama yanlış anlama belki senin haritanın demosu bile uzun süryor ve eğlenceli olaiblir bilemem sadece benim görüşüm. Ve ayrıca daha ekleyeceğin birsürü şey varsa biraz daha geç açabilirdin konuyu diye düşünüyordum biz de aylarca beklemek zorunda kalmazdık ^_^

Custom npc haritalarını (geniş kapsamlı ve emek verilmişse) çok severim (ki seinki de böyle gibi) Daha önce bikaç tane güzelinden oynamıştım hatta çok gzüel olmasa da bitane kendim yapmıştım :D
Kolay Gelsin...
yorumun için teşekkürler bundan sonra hepsi değerlendirelecektir
yorumunu okurken aklıma yenilik geldi ve şuanda üzerinde uğraşıyorum haritada kızlarla flört edip evlenmeyi gerçekleştireceğim istediğiniz kızla evlenebilirsiniz
tabi bunun için kızla aranız iyi olmalıdır diyaloglarda kötü konuşmalar yaparsanız kız bidaha sizle konuşmamak için elinden geleni yapacaktır. Evlenmek için
kızın kalbini kazanmalısınız. :)

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
The Elder Scrolls gibi olmuş. Süper manyak ötesi hemen oynuyorum.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Bu kadar Büyük bir Harita Yapılacağına Bence Skript Yada Java Kullanılarak MMORPG bir sunucu Açılabilirdi.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
dünya bekleme ekranını kaldırmaya çalışıyor türkler bekleme ekranı olmayan oyuna bekleme ekranı koyuyor :(

FokluPide

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Demoyu indiriyorum . Cidden zevkli bir yapıma benziyor . Umarım yarıda kesip atmassın . Kolay gelsin , merakla bekliyorum haritayı <3

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Loading screen'i 1.8 de eklenen ekran mesajı ile yaparsanız biraz daha iyi olur chat kutusunda küçücük görünür.Başarılar :).

mert_chikumba

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
içinde 22 tane mod olan Teramia Açık dünya RPG mapine benziyor ama o haritayada adam doldurmuş 22 tane modu crash verip duruyor. Sana önerim mod sayısını düşük tut kasmalarda oluşabiliyor oynayan sayın bu şekilde azalır. Map baya güzel ama Custom NPCS en güzel mod bence.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
içinde 22 tane mod olan Teramia Açık dünya RPG mapine benziyor ama o haritayada adam doldurmuş 22 tane modu crash verip duruyor. Sana önerim mod sayısını düşük tut kasmalarda oluşabiliyor oynayan sayın bu şekilde azalır. Map baya güzel ama Custom NPCS en güzel mod bence.
Sadece CustomNpc var rar'ı tutup mods'un içine atıyorsun bitiyor :)

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ne Kadar Bu Mapin Sahibi Ben Olmasamda Sorunun Cevabını Veririm sanırım Yanlışım Varsa Düzeltin Krokeller NPC Moduyla Eklenen Bir İtem Aracılığıyla Yapılıyor.
item derken custom npc'ye skin yükleyerek yada hazır olan skinlerden herhangi birini seçerek yapabilirsiniz :)

dextr1ex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Level up modunu kullan modda level atlayınca skill açabiliyosun !!![DOUBLEPOST=1434977214,1434922288][/DOUBLEPOST]Hırsızlar locası yap. Çalma görevleri olsun görevleri yaptıkça acayip havalı silahlar zırhlar filan alalım.
Ayrıca küçük küçük zindanlar değilde özel boslar ve itemleri olan mega zindanlar.

Son düzenleme:

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fikir cidden güzel. Fakat çok uğraştıracak bir olay ve küçük bir ayrıntı bile atlanırsa batacak bir harita. Bu anlamda çok büyük bir risk alıyorsun. Tebrikler.
Bu arada buildlerini daha geliştirmelisin