Bence de kafasına göre dava açarım diyor kanıtın yok bir şey yok.Dava açmayı çok kolay zannediyorlar.Kanıtı yok bir şey yok saftirik misiniz![]()
Helal Sana İlk Kez Haklının Yanında Olan Biri Çıktı Çok TşkDava açmayı çok kolay zannediyorlar.Kanıtı yok bir şey yok saftirik misiniz![]()
Kayıt olduğum seneler forum çok efsaneydi hiç bilmediğimiz şeyler tartışılırdı herkes birbirine destek olmaya çalışırdı yardımcı olmaya çalışırdı ve 2 dakikada bir yeni konu açılıyordu fakat bunların arasında günde en fazla 1-2 tane çıkıyordu saçma sapan konular; onlarda o zamanın trolleri yani "zaa xde" "trolololol forumu hekledim" falandı. Anında kaldırılıyordu. Şimdi ise açılan sunucu reklamlarına bakasım gelmiyorBiri gider hırsız der biri gidir doğru bir şey söyledi diye ana avrat söver biri gider alakasız konular açar. Forum forum değil kreş anasını satayım. Yaş ortalamsı desen kalmadı zaten 7-8 e düştü. Eski forum ne güzeldi birbirine saygılıydı ne olduda böyle oldu hiç bilmiyorum. Forumda gene 1-2 kişi var düzgün hareket etmeyen onlardan ötürü forumdayım. 1 Sene önce demiştik ama "Bu foruma manyak manyak insanlar geldi" diye. Beter olsam demeseymişim. Bi ciddeyetsiz insalar, Bi inançlarla dalga geçen bi yan hessap açıp mesaj yağmuruna tutan insanlar, Bi hani konu konu değil sohbet alanına dönüştüren insanlar, Harbi yuh. Ah keşke o eski forum olsa...
Çarpıldı*BerkProW Benim Değil Ki Kimin Olduğunu Bilmiyorum Bile
Allah Belamı Versin Ki Benim Değil
yok oğlum yok foruma 200 tane moderatör gelse yine açarlar bu konuları hatta açılan bütün konular önce denetlemeden geçse denetlenmesi için internetten bi bilgi kopyala yapıştır yaparlar kabul edildikten sonra değiştirirler konuyu "bunlar babadan oğula nesin bunlar sen bilmezsin"Forum çoluk çocukla kaynıyor +10 yaşındaki *****ler birbirine ( sözde dava ) açıyorlar ASFAf üye olma kısmına bu *****lere engel olacak bir şey getirilmeli @craft_man ilgilen artık şunlarla...
Toplu çözüm katılıyorum .Telefonla kayıt olsun![]()
Sırf bunu yazmak için hesap açmışsın
Kayıt olduğum seneler forum çok efsaneydi hiç bilmediğimiz şeyler tartışılırdı herkes birbirine destek olmaya çalışırdı yardımcı olmaya çalışırdı ve 2 dakikada bir yeni konu açılıyordu fakat bunların arasında günde en fazla 1-2 tane çıkıyordu saçma sapan konular; onlarda o zamanın trolleri yani "zaa xde" "trolololol forumu hekledim" falandı. Anında kaldırılıyordu. Şimdi ise açılan sunucu reklamlarına bakasım gelmiyorKonu dışı, sohbet, üye ilişkileri gibi Başlıklar altında açılan konular minecraft ile ilgili başlıklar altı konulardan daha fazla açılıyor. Sözde "MİNECRAFT TÜRK" forumu üyeleriyiz
![]()
Çarpıldı*
Forum çoluk çocukla kaynıyor +10 yaşındaki *****ler birbirine ( sözde dava ) açıyorlar ASFAf üye olma kısmına bu *****lere engel olacak bir şey getirilmeli @craft_man ilgilen artık şunlarla...
Ben sana BerkProW'sin demedim ki ._.BerkProW Ben Değilim O Küçük Beyinlerinize Sokun!
Sırf Bunu Yapmak İçin Hesap Açmışsın dedinBen sana BerkProW'sin demedim ki ._.
Yani attığın ilk mesaj bu anlamında ._.Sırf Bunu Yapmak İçin Hesap Açmışsın dedin