Gece Sohbeti Denemesi - Müzik Paylaşımı

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
" Canını Kaburgandan Alırım Profilime Uyarını Bulaştırma ! " For @NeutronRasee :p

Zoriandu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi yemin ederim héntai manga okuyorum okudukça kalbimde garip bi' hissiyat oluşuyor sonra bunalıma giriyorum niye böyle oluyor bak yine bozuldu psikolojim

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Abi yemin ederim héntai manga okuyorum okudukça kalbimde garip bi' hissiyat oluşuyor sonra bunalıma giriyorum niye böyle oluyor bak yine bozuldu psikolojim

-Eski günlere dönüş-

Romantizm geçiyorsa normal. (H3ntai olduğuna göre sormam bile saçma.) Yoksunluk sendromu yaşıyorsun. Aynı dili konuşabileceğin birini bul kendine, belki rahatlatır. (Kız arkadaş) Başka neyin var?

(Geçen seneki konuya bakmaya gidiyorum ben, duygulandım siz devam edin.)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Banada oluyor sebebi ise hentaüde ki olay neden senin etrafında veya sana olmuyor diye. Yani diyelim ki bir erkek var malın en önde gideni kendini onunla kıyasladığında her yönden ondan üstünsün ama karakterde bir şans vardır ki bir şey vardır ki hentaü de ki bütün güzel kızlar ona gelir ve gerisini biliyorsun. İşte bu yüzden o garip his oluyor ve bunalıma giriyorsun neden bende yok diye.

Zoriandu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çözüm AC/DC dinlemek.Dikkat AC/DC kalbi zayıf olanlar için iyi değildir.
:( Dayanabilirsen söyle

-Eski günlere dönüş-

Romantizm geçiyorsa normal. (H3ntai olduğuna göre sormam bile saçma.) Yoksunluk sendromu yaşıyorsun. Aynı dili konuşabileceğin birini bul kendine, belki rahatlatır. (Kız arkadaş) Başka neyin var?

(Geçen seneki konuya bakmaya gidiyorum ben, duygulandım siz devam edin.)
Okuduğum ve izlediğim héntailerde daima romantizm vardır %99.9999'u cinsellik olan her şeye "romantizm" yok demeyin lütfen anime denen şeyciğin ana konusu zaten aşktır
Yok yoksunluk sendromu değil abla ve küçük kardeş ilişkisi var o yüzden
Milyar tane (22) arkadaşım var aynı dilde konuşabileceğim
Başka neyim var, muz lazım.
Banada oluyor sebebi ise hentaüde ki olay neden senin etrafında veya sana olmuyor diye. Yani diyelim ki bir erkek var malın en önde gideni kendini onunla kıyasladığında her yönden ondan üstünsün ama karakterde bir şans vardır ki bir şey vardır ki hentaü de ki bütün güzel kızlar ona gelir ve gerisini biliyorsun. İşte bu yüzden o garip his oluyor ve bunalıma giriyorsun neden bende yok diye.
Allah ve Şeytan Kral beni sevmiyor :(

Bu arada durumlar bu

"seks küfür veya argo değildir lütfen"

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Allah ve Şeytan Kral beni sevmiyor :(
Öyle dememeni öneririm :(
Bende öyle düşünüyordum ve umudumu kesmiştim ama bu günden itibaren değişik bir şeyler olmaya başladı bir şeyler değişmeye başladı.
Öncelikle şu aşağıdaki huriyle arkadaş oldum sonrasında da muhabbet ettim :ha: