- En iyi cevaplar
- 0
Beyler biri korkunç bir hikaye anlatsın bize.
Adamın biri taksiye binmiş, taksici "Benim bıçağım var" demiş.
(Creepypasta'ya girebilirsin
Beyler biri korkunç bir hikaye anlatsın bize.
Psikolojin baya bozulmuş.Biri terk mi etti seni.
Psikolojin baya bozulmuş.Biri terk mi etti seni.
Çözüm AC/DC dinlemek.Dikkat AC/DC kalbi zayıf olanlar için iyi değildir.Abi yemin ederim héntai manga okuyorum okudukça kalbimde garip bi' hissiyat oluşuyor sonra bunalıma giriyorum niye böyle oluyor bak yine bozuldu psikolojim
Abi yemin ederim héntai manga okuyorum okudukça kalbimde garip bi' hissiyat oluşuyor sonra bunalıma giriyorum niye böyle oluyor bak yine bozuldu psikolojim
Banada oluyor sebebi ise hentaüde ki olay neden senin etrafında veya sana olmuyor diye. Yani diyelim ki bir erkek var malın en önde gideni kendini onunla kıyasladığında her yönden ondan üstünsün ama karakterde bir şans vardır ki bir şey vardır ki hentaü de ki bütün güzel kızlar ona gelir ve gerisini biliyorsun. İşte bu yüzden o garip his oluyor ve bunalıma giriyorsun neden bende yok diye.Abi yemin ederim héntai manga okuyorum okudukça kalbimde garip bi' hissiyat oluşuyor sonra bunalıma giriyorum niye böyle oluyor bak yine bozuldu psikolojim
Çözüm AC/DC dinlemek.Dikkat AC/DC kalbi zayıf olanlar için iyi değildir.
Okuduğum ve izlediğim héntailerde daima romantizm vardır %99.9999'u cinsellik olan her şeye "romantizm" yok demeyin lütfen anime denen şeyciğin ana konusu zaten aşktır-Eski günlere dönüş-
Romantizm geçiyorsa normal. (H3ntai olduğuna göre sormam bile saçma.) Yoksunluk sendromu yaşıyorsun. Aynı dili konuşabileceğin birini bul kendine, belki rahatlatır. (Kız arkadaş) Başka neyin var?
(Geçen seneki konuya bakmaya gidiyorum ben, duygulandım siz devam edin.)
Allah ve Şeytan Kral beni sevmiyorBanada oluyor sebebi ise hentaüde ki olay neden senin etrafında veya sana olmuyor diye. Yani diyelim ki bir erkek var malın en önde gideni kendini onunla kıyasladığında her yönden ondan üstünsün ama karakterde bir şans vardır ki bir şey vardır ki hentaü de ki bütün güzel kızlar ona gelir ve gerisini biliyorsun. İşte bu yüzden o garip his oluyor ve bunalıma giriyorsun neden bende yok diye.
Öyle dememeni öneririmAllah ve Şeytan Kral beni sevmiyor![]()