Bende RAP Dünyasına SanmıştımO anlamda demedim bu konuya hoş geldin dedim bak böyle düşununce üzüldüm
Hayatıma son vermek olur o şey :3
Boşuna beklemeyin benden héntaiyi ecchiyi bırakmamı anime yaşamımın kaynağı
Psikopatım evet bunu kabul ediyorum
Ondan sonraki mesajıma bir paragraf yazı yazdı demi? B)
Kısa mesaj yazdı çünkü benim iltifat mesajımda kısaydıBence biraz utandı orada :/
Erkek arkadaşı olmamasına seviniyorum ayrıca biseksüel olması da fena koyuyor bana. :/
Abi şu konuya héntai resimleri atıp trolleyesim var çok pis var
Hiç anime karılarını düşünerek coştuğun oldumu ?Abi şu konuya héntai resimleri atıp trolleyesim var çok pis var
Ben azgın bir sapığım diyorum sorduğu soruya bak aman allahımHiç anime karılarını düşünerek coştuğun oldumu ?
Peki düzelmek istiyonmu ?Ben azgın bir sapığım diyorum sorduğu soruya bak aman allahım
8 yaşındaki kıza azıyorum ben gerisini sen düşün
Hayır böyle iyiyim azdığımı kimse fark etmiyor kimse fark edemiyor ben de kimseye göstermiyorum azdığımı gizli azıyorum benPeki düzelmek istiyonmu ?
Peki düzelmek istiyonmu ?
Hayır böyle iyiyim azdığımı kimse fark etmiyor kimse fark edemiyor ben de kimseye göstermiyorum azdığımı gizli azıyorum ben
Zaten düzeltmeye çalışmıycaktımBirkaç baytlık kelime dizisi düzeltmeye yetmez. Kafasının derinliklerine inmen lazım. İnsan bilinçaltını az da olsa (benim 4 yılımı aldı ama buna rağmen bildiklerim bilmediklerimin gölgesinde kalıyor) tanıman gerek.
Zaten düzeltmeye çalışmıycaktım
Sadece düzelmek isteyip-istemediğini merak ettim S:
Amacıma ulaşayım bakarız o işe deBirkaç baytlık kelime dizisi düzeltmeye yetmez. Kafasının derinliklerine inmen lazım. İnsan bilinçaltını az da olsa (benim 4 yılımı aldı ama buna rağmen bildiklerim bilmediklerimin gölgesinde kalıyor) tanıman gerek.[DOUBLEPOST=1435182095,1435181994][/DOUBLEPOST]
Bir süre sonra kontrolünü kaybetme riski olduğunu zaten bildiğin için hatırlatmama gerek yok. Elimden bir şey gelse yapardım ama buradaki konuşmalarımın bir faydası olmayacağı için enerjimi başka şeylere saklıyorum.