Gece Sohbeti Denemesi - Müzik Paylaşımı

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Hayatıma son vermek olur o şey :3
Boşuna beklemeyin benden héntaiyi ecchiyi bırakmamı anime yaşamımın kaynağı
Psikopatım evet bunu kabul ediyorum

İnsanlar değişir, şu anda bu kısım muhtemelen senin için oto-sansürde ama bir gün denemeyi düşüneceksin, çünkü artık heyecanı kalmayacak. Her şeyi tüketmiş olacaksın. Şu anda bunun acısını çekiyorum ben. Hayattan alacak tat kalmadı, elimdeki en iyi şeyleri son 5 ayda bitirdim ve şu anda depresyonda sayılırım. Hiçbir şey heyecan vermiyor artık.[DOUBLEPOST=1435181511,1435181465][/DOUBLEPOST]
Ondan sonraki mesajıma bir paragraf yazı yazdı demi? B)
Kısa mesaj yazdı çünkü benim iltifat mesajımda kısaydı :olgun: Bence biraz utandı orada :/

Erkek arkadaşı olmamasına seviniyorum ayrıca biseksüel olması da fena koyuyor bana. :/

%5'i benden önce açıkladığın için ayrıca sağol. B)[DOUBLEPOST=1435181603][/DOUBLEPOST]
Abi şu konuya héntai resimleri atıp trolleyesim var çok pis var

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Peki düzelmek istiyonmu ?

Birkaç baytlık kelime dizisi düzeltmeye yetmez. Kafasının derinliklerine inmen lazım. İnsan bilinçaltını az da olsa (benim 4 yılımı aldı ama buna rağmen bildiklerim bilmediklerimin gölgesinde kalıyor) tanıman gerek.[DOUBLEPOST=1435182095,1435181994][/DOUBLEPOST]
Hayır böyle iyiyim azdığımı kimse fark etmiyor kimse fark edemiyor ben de kimseye göstermiyorum azdığımı gizli azıyorum ben

Bir süre sonra kontrolünü kaybetme riski olduğunu zaten bildiğin için hatırlatmama gerek yok. Elimden bir şey gelse yapardım ama buradaki konuşmalarımın bir faydası olmayacağı için enerjimi başka şeylere saklıyorum.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Birkaç baytlık kelime dizisi düzeltmeye yetmez. Kafasının derinliklerine inmen lazım. İnsan bilinçaltını az da olsa (benim 4 yılımı aldı ama buna rağmen bildiklerim bilmediklerimin gölgesinde kalıyor) tanıman gerek.
Zaten düzeltmeye çalışmıycaktım :(
Sadece düzelmek isteyip-istemediğini merak ettim S:

Zoriandu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
YA ABİ LANET OLSUN ÇOK GÜZEL 2 MANGA BULDUM SATIN ALMAM LAZIM LANET LANET LANET LANET LANETL AELNTAELTNAEL TAELTNLAE NLESALNTELAWELTLATL YES

Zoriandu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birkaç baytlık kelime dizisi düzeltmeye yetmez. Kafasının derinliklerine inmen lazım. İnsan bilinçaltını az da olsa (benim 4 yılımı aldı ama buna rağmen bildiklerim bilmediklerimin gölgesinde kalıyor) tanıman gerek.[DOUBLEPOST=1435182095,1435181994][/DOUBLEPOST]

Bir süre sonra kontrolünü kaybetme riski olduğunu zaten bildiğin için hatırlatmama gerek yok. Elimden bir şey gelse yapardım ama buradaki konuşmalarımın bir faydası olmayacağı için enerjimi başka şeylere saklıyorum.
Amacıma ulaşayım bakarız o işe de