- En iyi cevaplar
- 0
@BurnerTroll bence bu konuda başka şeylerde paylaşılmalı herkes kendine komik bulduğu birkaç video atsın.
İsteyen varsa atabilir tabii neden olmasın? Hikaye de yazabilir gönüllü olan varsa.
@BurnerTroll bence bu konuda başka şeylerde paylaşılmalı herkes kendine komik bulduğu birkaç video atsın.
Acaba ne diyecek diye bekledim bide ya
Şu söylediğin şey eroge mi oluyor? Olmuyorsada ben ona eroge diyorum neyse .sHayır normal bi' héntai mangadır kendisi ama izlediğim bir sürü ensest anime var*
Aralarında en iyisi 8 kez izlediğim Yosuga no Sora ve hala hikayesini anlayabilmiş değilim
Eroge sapıkça oyun oluyorŞu söylediğin şey eroge mi oluyor? Olmuyorsada ben ona eroge diyorum neyse .s
Canım anim çekti gidip ore no imouto bitircem ne zamandır bitiremedimEroge sapıkça oyun oluyor
2015 yapımı héntai buldum bb
Sadist ilişki var onda süper héntai öneririm git izleCanım anim çekti gidip ore no imouto bitircem ne zamandır bitiremedim![]()
Ramazan Ayı'nda olmazSadist ilişki var onda süper héntai öneririm git izle
Valla 2. héntaimi izliyorum şu an 3.'de kapatıcam uykum geldi ASDFAGRHRamazan Ayı'nda olmaz![]()
Uuu o güzelde kim? .s
Bizim güzel dinimizle işidi niye kıyaslıyorsunuz anlamıyorum. Çok mu zor jesus christ diye bağırıp milleti doğramak? Çok mu zor jesus christ diye bağırıp pimi çekip kendini patlatmak? Çok mu zor jesus christ diyip işid gibi bir örgüt kurup masumları katletmek? Ne oldu şimdi? Hristiyanlık ve bütün hristiyanlar terör,yobaz,aşağılık,diktatör değil mi?Oruç tutmyrm bu arada