- En iyi cevaplar
- 0
OP Prison + Op Faction + McMmo Faction Sunucusu Onlarca SayabilirimMineZ nerede var*
Bana MineZ göster ._.
Ama Minez Crack Olarak Yok
OP Prison + Op Faction + McMmo Faction Sunucusu Onlarca SayabilirimMineZ nerede var*
Bana MineZ göster ._.
bek lion bekMüslüman sunucusu açarsan oruç tutar
tabi ki fekşın krdş turkiye bura ne beklion
mcmmo faction var mı ? Ama crack :/OP Prison + Op Faction + McMmo Faction Sunucusu Onlarca Sayabilirim
Ama Minez Crack Olarak Yok![]()
Bi' heyecan yaptı*OP Prison + Op Faction + McMmo Faction Sunucusu Onlarca Sayabilirim
Çoğu Sunucuda Kullanıyorlar O Vote Sistemini 3 Sitede Falan Vote Ettirenler Var Hepsinde Anahtar Veip o Anahtarlarla Sandık Açıyorsun Boş Çıkma oranı Olmadan İtem Veriyor Sarıyor Ama Tek Sorun Türk Kitleye Global Saçmalığıyla Girişirsen Olmaz Örnekleri Var BiliyorsunuzYabancı aç ve reklam sitesi çok crack veya premium
istersen siteleri söylerim ve vote sistemi de var tabi onlarda
Yığınla Var Türk Sunucu Olmadığından Barınamadım Onlarda Sürekli Ticaret Dönüyor Benimde Ticaret İşlemim Böyle İlerliyor " You Sell X Pic ? Me Buyying X Pic >>> You 1st Drop Pic Me 2nd Money Pay " Böyle Böyle Barınılmıyormcmmo faction var mı ? Ama crack :/
Bence Türk olup global açıp başarılı olan vardır, tabii Türkiye'de söylemeden*Çoğu Sunucuda Kullanıyorlar O Vote Sistemini 3 Sitede Falan Vote Ettirenler Var Hepsinde Anahtar Veip o Anahtarlarla Sandık Açıyorsun Boş Çıkma oranı Olmadan İtem Veriyor Sarıyor Ama Tek Sorun Türk Kitleye Global Saçmalığıyla Girişirsen Olmaz Örnekleri Var Biliyorsunuz![]()
Global Crack Sunuculara Bakarsan Şuana Kadar 100 Sunucuya Bakmışımdır Türk Yetkili Olabileceği İhtimali Yok Neredeyse Ama Bazılarında Görüyorum Oyun İçi Türk Yetkilileri Var Bazı Yabancı Sunucu Forumdada Oluyor Türk Yetkililer Ama Onlarda Rehber Mod Tarzı Şeyler Kurucu Olan GörmedimBence Türk olup global açıp başarılı olan vardır, tabii Türkiye'de söylemeden*
1 tane vardı ama tutulmadı diye kapatıldı heralde.OP Prison + Op Faction + McMmo Faction Sunucusu Onlarca Sayabilirim
Aslında Vardır Ücra Köşelerde Şöyle 10-15 Kişilik Minez Sunucular Onlarda Bilindik Sitelere Reklam Vermeyip Dandik Yerlerde yada Skypeden Falan Reklam Yapan Sunuculardır1 tane vardı ama tutulmadı diye kapatıldı heralde.
Yoo var ._. . Sunucuyu hatırlamıyorum ama ben girip oynamıştım .OP Prison + Op Faction + McMmo Faction Sunucusu Onlarca Sayabilirim