ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Yabancı aç ve reklam sitesi çok crack veya premium
istersen siteleri söylerim ve vote sistemi de var tabi onlarda

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Yabancı aç ve reklam sitesi çok crack veya premium
istersen siteleri söylerim ve vote sistemi de var tabi onlarda
Çoğu Sunucuda Kullanıyorlar O Vote Sistemini 3 Sitede Falan Vote Ettirenler Var Hepsinde Anahtar Veip o Anahtarlarla Sandık Açıyorsun Boş Çıkma oranı Olmadan İtem Veriyor Sarıyor Ama Tek Sorun Türk Kitleye Global Saçmalığıyla Girişirsen Olmaz Örnekleri Var Biliyorsunuz :p

ChromTR

Zombi Katili
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Söylüyorum lapissiz faction açmicaksan yada hub açmicaksan açma paran cebinde kalsın kardeşim :)

umut_

En iyi cevaplar
0
mcmmo faction var mı ? Ama crack :/
Yığınla Var Türk Sunucu Olmadığından Barınamadım Onlarda Sürekli Ticaret Dönüyor Benimde Ticaret İşlemim Böyle İlerliyor " You Sell X Pic ? Me Buyying X Pic >>> You 1st Drop Pic Me 2nd Money Pay " Böyle Böyle Barınılmıyor :p

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Çoğu Sunucuda Kullanıyorlar O Vote Sistemini 3 Sitede Falan Vote Ettirenler Var Hepsinde Anahtar Veip o Anahtarlarla Sandık Açıyorsun Boş Çıkma oranı Olmadan İtem Veriyor Sarıyor Ama Tek Sorun Türk Kitleye Global Saçmalığıyla Girişirsen Olmaz Örnekleri Var Biliyorsunuz :p
Bence Türk olup global açıp başarılı olan vardır, tabii Türkiye'de söylemeden*

agane x

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Düzgün bi' hub açacaksın. İçerisinde Raid Yapılabilen bir Factions olacak. Türkiye oyuncularını ileri düzeye taşıyacaksın. Klasik oyunların (HG,Skyblock) yine olacak. Ancak insanlarda heyecan yaratacaksın. Skywars yapacaksın, OP İtemli Skywars olacak. Bak bakalım kaç User oluyor. Creative açacaksın. //wand gibi komutlar açık olacak. Team Fortress 2/ Counter Strike açacaksın, zümrüt'ü para yapacaksın, silah satacaksın. İzle ve gör. OITC yapacaksın, kitler yine GEM sistemi ile olacak. Snake gibi basit oyunlar ile insanların gönüllerini alacaksın. Micro Battle yapacaksın, Türk İnsanı'nı Mineplex/HiveMC/Hypixel/Arkham kalitesine alıştıracaksın. VİP sistemi değil; Hero, Legendary Sistemi olacak. Kahraman, Efsane gibi. Hazine/Kristal sistemi geçecek oyunda. Ah keşke olsa :/ Hayallerin serveri :/

umut_

En iyi cevaplar
0
Bence Türk olup global açıp başarılı olan vardır, tabii Türkiye'de söylemeden*
Global Crack Sunuculara Bakarsan Şuana Kadar 100 Sunucuya Bakmışımdır Türk Yetkili Olabileceği İhtimali Yok Neredeyse Ama Bazılarında Görüyorum Oyun İçi Türk Yetkilileri Var Bazı Yabancı Sunucu Forumdada Oluyor Türk Yetkililer Ama Onlarda Rehber Mod Tarzı Şeyler Kurucu Olan Görmedim :(

umut_

En iyi cevaplar
0
1 tane vardı ama tutulmadı diye kapatıldı heralde.
Aslında Vardır Ücra Köşelerde Şöyle 10-15 Kişilik Minez Sunucular Onlarda Bilindik Sitelere Reklam Vermeyip Dandik Yerlerde yada Skypeden Falan Reklam Yapan Sunuculardır :(