NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne Sunucusu Açsam Tutar? Survival demeyin. Denedim hatta belkide en iyi sunucuyu açtım hala da açık ama hala tutmadı. Reklam eksikliği var bana göre ama yine de tutmadı. Survival haricinde lütfen yazınız.​

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lapisli fekşın çok güzel tutuyor açıkçası :(
2 boss 1 orman 1000x1000 lapis 1000x1000 hammade 50/50*
Genel Türk sunucularını özetledi* @blackone1991
Yoo bana öyle 2-3 kod ile 2-3 //Outline ile açılacak sunucudan bahsetme. Büyük ve muhteşem bir sunucu açacak şahıs varmış gibi konuş.
Bir *** Sunucusu aç ve şu şu şu eklentileri yap koy. Şöyle olsun böyle olsun. Şöyle editle. Harita şöyle olsun. vs vs.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yoo bana öyle 2-3 kod ile 2-3 //Outline ile açılacak sunucudan bahsetme. Büyük ve muhteşem bir sunucu açacak şahıs varmış gibi konuş.
Bir *** Sunucusu aç ve şu şu şu eklentileri yap koy. Şöyle olsun böyle olsun. Şöyle editle. Harita şöyle olsun. vs vs.
Sunucunun tutmasını istiyorsan ya hub açacaksın ya da lapisli fekşın, tekrar diyorum bu şu anki Türkiye'nin genel yapısı :(

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an tek server olarak bütün serverler boş adamin 12 tane oyunu var serverinde 200 kişi var
bütün minecraft serverleri boşaldı eski useri yok
her 5 kişiden 2 si sw aciyor cünkü swlere bakiyorum 5kişi 10 kişi oynuyor yazık gercekten
acıcaksan hub acıcaksın 5-6 tane oyun koycaksin +100 user böyle our anca
Birde Türkiye'de ekonomik kriz var, halk geçinemiyor diyorlar. Geliyor veltler sunucu açıyor bizim gibi sorunsuz, muhteşem sunucu açanların önünü kapatıyorlar.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Şuanda Aklımda Hard 2 Tane Proje Var SkyBlock + Farklı bir şey :p
Ama Hiçbirini Açmaya Niyetim Yok O Kadar Uğraşıp Emek Verdikten Sonra Lapise Tapanlardan Dolayı User Çekememekten Korktuğumdan Ne Para Israf Ederim Ne Zaman
Ha İllaha Açacağım Diyorsan Survival Sunucu Devri Bitti Artık Eskiden Ne Chest Vardı Ne Spawner Alma Ne Claim Atma Ne Bilmemne Cart Curt Saçma Saçma Şeylerle Survival Terimini Hafiften Lapisli Devrine Çeviriyorlar
Lapisli Sunucu Aç Diyeceğim Sen İstediğin Kadar İyi Sunucu Aç Millet Açtığı Set ve Walls Dan Oluşan Sunucusunda Sadece Vip Çekilişi ve Alım Var Vaatleriyle User Çekerek Piyasayı Altüst Ediyorlar Gerçi Bunda Yöneticileri Değil Oyuncuları Suçlamak Lazım
SkyBlock Açacaksan Onuda Tavsiye Etmem Hub Sunucudan Başka Yerde Skyblock Oynayan Yok Denecek Kadar Az Sunucu Açacak Olanlar Bunu Bildiğinden Sunucu Da Oyuncu Kadar Vasat
Minigames Dersen Onlarlada Sunucu Ayakta Kalmaz Şöyle 500 Kişi Falan Olan Hub Sunucu Varsa Minigames Olabilir
HG - SG İşlerine Hiç Bulaşmanı Tavsiye Etmem

Şu Arada tutarmı Tutmazmı Bilmem Ama Yabancılarda Olupta Bizde Olmayan Neredeyse Tüm Yabancı Crack Sunucularda İllaha Biri Bulunuyor
OP PRİSON - OP FACTİON - McMmo FACTİON - MİNEZ
Tarzı Sunucular Var Daha Önce Türk Sunucusu Açıldığını Görmedim Paran ve Zamanın Varsa Şanşını Deneyebilirsin :p

S

Switcher

Ziyaretçi
Valla benim server kuracak şeyim yok da , (spigot server var ) canım istedi ve küçük bir projeye başladım RPG Server ile ilgili şu an plugin ekliyorum build kötü ama ilerledi biraz , bazı pluginleri configden türkçe yapmaya çalışıyorum işte , bu arada bunu yazmışken bir sorum olucaktı.

Soru : Citizens ve Shopkeeper plugini var fakat shopkeeperden type seçerken npc yazıyorum disable diyor hangi sürümü indirmem lazım ?
Konu Cevabım : Hub veya RPG

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şuanda Aklımda Hard 2 Tane Proje Var SkyBlock + Farklı bir şey :p
Ama Hiçbirini Açmaya Niyetim Yok O Kadar Uğraşıp Emek Verdikten Sonra Lapise Tapanlardan Dolayı User Çekememekten Korktuğumdan Ne Para Israf Ederim Ne Zaman
Ha İllaha Açacağım Diyorsan Survival Sunucu Devri Bitti Artık Eskiden Ne Chest Vardı Ne Spawner Alma Ne Claim Atma Ne Bilmemne Cart Curt Saçma Saçma Şeylerle Survival Terimini Hafiften Lapisli Devrine Çeviriyorlar
Lapisli Sunucu Aç Diyeceğim Sen İstediğin Kadar İyi Sunucu Aç Millet Açtığı Set ve Walls Dan Oluşan Sunucusunda Sadece Vip Çekilişi ve Alım Var Vaatleriyle User Çekerek Piyasayı Altüst Ediyorlar Gerçi Bunda Yöneticileri Değil Oyuncuları Suçlamak Lazım
SkyBlock Açacaksan Onuda Tavsiye Etmem Hub Sunucudan Başka Yerde Skyblock Oynayan Yok Denecek Kadar Az Sunucu Açacak Olanlar Bunu Bildiğinden Sunucu Da Oyuncu Kadar Vasat
Minigames Dersen Onlarlada Sunucu Ayakta Kalmaz Şöyle 500 Kişi Falan Olan Hub Sunucu Varsa Minigames Olabilir
HG - SG İşlerine Hiç Bulaşmanı Tavsiye Etmem

Şu Arada tutarmı Tutmazmı Bilmem Ama Yabancılarda Olupta Bizde Olmayan Neredeyse Tüm Yabancı Crack Sunucularda İllaha Biri Bulunuyor
OP PRİSON - OP FACTİON - McMmo FACTİON - MİNEZ
Tarzı Sunucular Var Daha Önce Türk Sunucusu Açıldığını Görmedim Paran ve Zamanın Varsa Şanşını Deneyebilirsin :p
MineZ nerede var*
Bana MineZ göster ._.