[Çözüldü] Skript Bilmiyorum

JrWarrior

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle Benim Sizden Birkaç İsteğim Olucaktır Bunları Makul Görüp Yardım Edecek Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler
Evet Konuya Geçelim;
Öncelikle Açtığım Dünyamda Bir Enfeksiyon Yada Diğer Adıyla DayZ Server Oluşturmayı Planlıyorum.Bunun İçin Öncelikle Dünyamda Nasıl Sadece Zombi Doğacaktır.
Bu Birincisiydi.Bir Diğeriyse Dünyamda Sadece Akşam Nasıl Olacaktır Çünkü Biliyorsunuzki Zombiler Sabahları Yandığı İçin Gece Olmalıdır.
Ve Sonuncu Isteğim Ise Hani Olurya DayZ Serverlerde Mesela Her 12 dakikada Bir Sandıklar Yenilenir Iste O Plugini Istiyorum.Evet Biraz Fazla Oldu Isteklerim Biliyorum Ancak Skript'i Hiç Bilmem Yardım Edeceklere Simdiden Tesekkürlerimi Sunuyorum Iyi Günler Arkadaşlar.

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
2. İçin
/Time set night [ Gece Yap Yani ]
/gamerule doDay[Taba Bas Oyun Devamını yazar ] false yap hallolur

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skriptle sandık skriptimi istersen satabilirim, kendi "enfeksiyon" sunucumda kullanıyorum.Bide artık şuna enfeksiyon demeyin yahu resmen sunucu ismim sunucu türü olmuş gibi.Enfeksiyon 2012 de açtığım dayz sunucusu benzeri sunucuma koyduğum isimdi. :D

JrWarrior

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet Bu Videoyu Izlemistim Ancak Daha Böyle Farklı bir şey Istiyorum :) Bide Ağız Alışkanlığı kardeşim :D DayZ Demek Biraz Garip.[DOUBLEPOST=1435231291,1435231208][/DOUBLEPOST]Enes Kardesim Malesef Ben Yardım Etmek Isterdim Ama Bende Bir Arkadaşıma Yardım Ediyorum K.b. Çocukta Istemiyor :([DOUBLEPOST=1435231410][/DOUBLEPOST]
Skriptle sandık skriptimi istersen satabilirim, kendi "enfeksiyon" sunucumda kullanıyorum.Bide artık şuna enfeksiyon demeyin yahu resmen sunucu ismim sunucu türü olmuş gibi.Enfeksiyon 2012 de açtığım dayz sunucusu benzeri sunucuma koyduğum isimdi. :D
Aga Para Sıkıntı Deilde Tel Yok Benim Kırıldı Yoksa Parayı Ne Kadar Olsun Veririm.

JrWarrior

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kimse Bilmiyomu Sadece Zombinin Doğmasını :([DOUBLEPOST=1435231683,1435231580][/DOUBLEPOST]Benim Daha Yaptığım Heryere Hikaye Yazmam Gerekicek Önce Bi Hapishane Yaptım Orayı Korku Filmlerinden Düşündüm Aklıma Resindent Evil Geldi ^_^
Ordan Kesitlerle Biseyler Yaptim.

S

Switcher

Ziyaretçi
Kimse Bilmiyomu Sadece Zombinin Doğmasını :([DOUBLEPOST=1435231683,1435231580][/DOUBLEPOST]Benim Daha Yaptığım Heryere Hikaye Yazmam Gerekicek Önce Bi Hapishane Yaptım Orayı Korku Filmlerinden Düşündüm Aklıma Resindent Evil Geldi ^_^
Ordan Kesitlerle Biseyler Yaptim.
@Rosenrot sanki paylaşmıştın bunu

JrWarrior

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oww Çok Teşekkür Ederim!![DOUBLEPOST=1435232906,1435232795][/DOUBLEPOST]Ama İlk Üstte Paylaştığın Olmadı Karla Karışık Doğuyor Hepsi :/ Skript Reload All Da Cektim

JrWarrior

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şöyle Söyleyim;
Verdiğin Kodu Yazdım Skript Reload All Cektim Ancak Zombi,Örümcek,Istelet,Enderman Hepsi Doğuyor Yine