S
Switcher
Ziyaretçi
Bu tek zombi doğma skripti değil , bu 2. sorunun olan skript
bilmiyorum sanirsam teknik bir şey konu actim cevap gelirse yeni yöntemi atarimŞöyle Söyleyim;
Verdiğin Kodu Yazdım Skript Reload All Cektim Ancak Zombi,Örümcek,Istelet,Enderman Hepsi Doğuyor Yine
Hmm Tesekkürler Simdi Anladim Ancak 2. Sorunu Zaten En Basta Çözmüştük Yinede Teşekkürler[DOUBLEPOST=1435234930,1435234875][/DOUBLEPOST]Bu tek zombi doğma skripti değil , bu 2. sorunun olan skript
Gerçekten Bu Kadar Uğraşmana Gerek Yoktu Ancak Çok Teşekkürlerbilmiyorum sanirsam teknik bir şey konu actim cevap gelirse yeni yöntemi atarim
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Wowowo Çok TeşekkürlerZombi spawnlarken bunlar işine yarayabilir,
on spawn of zombie:
if chance of 70%: #%70 olasılıkla bu zombi dogar
set name of entity to "Zombi ismi"
set max health of entity to (Zombinin maksimum canı)
heal the entity by (Can) hearts
apply speed (hız) to the entity
else if chance of 20%: #%20 olasılıkla bu zombi dogar
else if chance of 10%: #%10 olasılıkla bu zombi dogar
else:[HASHTAG]#sans[/HASHTAG] hiçbirine vurmazsa bu zombi dogar
(Zombinin maksimum canı) yazan kısımı Örn set max health of entity to 50 olarak değiştir kafana göre yaz![]()
Oww Çok Teşekkür Ederim!![DOUBLEPOST=1435232906,1435232795][/DOUBLEPOST]Ama İlk Üstte Paylaştığın Olmadı Karla Karışık Doğuyor Hepsi :/ Skript Reload All Da Cektim
On spawn:
event-entity is not zombie:
cancel event
Evet Kod Çalışmaya Çalışıyor Zaman Ayirip Emek Verdiğin İçin Çok Teşekkür Ederimde Zombi Spider Skeleton vs vs doğuyor[DOUBLEPOST=1435239249][/DOUBLEPOST]Dostum Yeniden Deniyorum World Dünyasında Akşamı Bekliyorum[DOUBLEPOST=1435239461][/DOUBLEPOST]Evet Haklısın Kod Çalışıyor Sanırım Ben World Değiştirince Kod Çalışmadı Eline Sağlık Teşekkür Ederim Geriye Sadece Sandık Yenileme Kaldı Yine Çok Teşekkürler Emeğine Sağlıkbu kod calisiyor tekrardan atip /mobkill all yazarmisinKod:On spawn: event-entity is not zombie: cancel event
şöyle yapabilirsin21 Hata Sanırım Ben Az Biraz "Malım" Şu Skripti Bi Tülü Çözemedim Verdiği Hatalar:
apply speed 1 to entity fln baya varmış[DOUBLEPOST=1435239129,1435238986][/DOUBLEPOST]
Evet Kod Çalışmaya Çalışıyor Zaman Ayirip Emek Verdiğin İçin Çok Teşekkür Ederimde Zombi Spider Skeleton vs vs doğuyor[DOUBLEPOST=1435239249][/DOUBLEPOST]Dostum Yeniden Deniyorum World Dünyasında Akşamı Bekliyorum[DOUBLEPOST=1435239461][/DOUBLEPOST]Evet Haklısın Kod Çalışıyor Sanırım Ben World Değiştirince Kod Çalışmadı Eline Sağlık Teşekkür Ederim Geriye Sadece Sandık Yenileme Kaldı Yine Çok Teşekkürler Emeğine Sağlık[DOUBLEPOST=1435243320][/DOUBLEPOST]bir şey Test Ettim Çok Az Zombi Doğuyor Bunun Nasıl Düzeltilebileceği Yada Sorunun Ne Olduğu Hakkında Bilgisi Olan Varmı ?
on spawn:
event-entity is not a zombie:
cancel event
spawn a zombie at event-location
Hmm Çok Teşekkürler[DOUBLEPOST=1435245266,1435244588][/DOUBLEPOST]Vay Canına Gerçekten Çok Fazla Zombi Var ! 34 Tanesini Kestim Bir Kerede
on spawn:
cancel event
on spawn:
if event-entity is a creeper or an enderman or a bat:
cancel event
on spawn:
cancel event
chance of 60%