CoolGlasses
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Aynısı benim başıma geldi. eskiden benim emeğim olan serveri kapattırdılar server hub idi. o servera sırf yaklaşık 6500 lira yatırdım açık dursun diye. server ilk önce kesat gibiydi 10 kişi falan giriyordu wgler düzgün değildi. düzelttik geniş bir ekiple sonra sunucu git gide iyiye döndü hatta bi ara 689 kişi aldık. daha sonra NitradoTR geldi bizim servera dediki başarılarının devamını bekliyorum. bir kaç gün sonra tekrar geldi tabii bizim bi kaç adminin çarını çalıp (o zaman bizim serverda adminler op şifresini bilirlerse yetkilerini alıyordu.) kendine gamemode vermeye çalışan 2 arkadaş geldi. 2 sinide ip sinden banladım. daha sonra NitradoTR geldi dedi ilk banlar atılıyor anlaşılan. bende anladım bu işte bi şey var. sonra server ufak bir saldırıya uğradı ve bot oyuncu atılmaya başladı. sonra nitradotr op istedi bende verdim gitti oyuncuları gözledi. zaten botlar olduğu yerde duruyordu zaten bot ne beklersin. baktı serverda bot var geldi bana küfür etti(bayağı ağırdı ama)ve serveri kapattıracam dedi. ertesi gün server gece 12 civarında kapandı ve nitrado hesabımdan 698 TL alındı. sebebi ney bilmiyorum ama yani bu büyük suç şu an size önerim batihost.