Oyun Yapmayi Dusunuyorum Arkadaşlar Fikir Verin

OyunYapımcısıOmer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese Merhaba

Bugun Aklima oyun fikri gelmiyor şimdi oyun yapmaya başliyicam fakat hiçbir fikir gelmiyor Game Maker İle Yapabilirim Yada CryEngine

2 Tane Onere Bilirsiniz

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Unity3D tavsiye ederim ben şu an Unity3D indiriyorum az çok biliyorum gel sende indir beraber yapalım ? 5 GB ama çok içerikli.Korku oyunları falan bunla yapılır.Silah oyunları , stranted deep , korku oyunları , jeff the killer gibi oyunlar bunla yapıldı.CryEnginenin pek özelliği yok.Unity3D Özelleştirebilir.Skypemde var gel ?

OyunYapımcısıOmer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Unity3D tavsiye ederim ben şu an Unity3D indiriyorum az çok biliyorum gel sende indir beraber yapalım ? 5 GB ama çok içerikli.Korku oyunları falan bunla yapılır.Silah oyunları , stranted deep , korku oyunları , jeff the killer gibi oyunlar bunla yapıldı.CryEnginenin pek özelliği yok.Unity3D Özelleştirebilir.Skypemde var gel ?
Özele Gel Ve Skype Ver

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir adam yolda yürüsün sonra düşsün adını da düşme simülasyonu yap xd

Şaka bir yana, bir fabrika olsun, fabrikada ölen bir çalışanın ruhu olsun, oyun boyunca ondan kaçmaya çalışalım. Oyunda pek bir amacımız olmasın ve kaçmak gibi bir derdimiz olmasın. Çek bir sayacı, insanlar hep kendi rekorunu geçmeye çalışsın daha uzun hayatta kalacağım diye. Bağımlılık yapan bir oyun olur. Atmosferi ve ambiyans'ı da iyi ayarlarsan bu iş tamam. He bu arada oyun FPS olsun (tabisi) oyunda sadece fenerimiz olsun ve bonuz odaları olsun. Bonus odalarında pil, tahta vs bulabilelim. Mesela tahta bulduk ya bir tane de çakmak bulalım TAB'a basıp crafting yapabilelim. Mesela tahta + çakmak = Yanan çubuk. Yanan çubuk hayaletin sana yaklaşmasını önler ancak sadece 2 dakikalığına kullanabilir. Çakmağın bir gaz süresi olsun mesela 2 dakika sonra söndü ya çubuk, eğer elinde çakmak kaldıysa bir tane daha yapabilelim (bir çakmak 5 kullanımlık olsun örneğin) Bayağı detaylandırabilirim istersen konuşma aç. Tabii yap demiyorum ama güzel fikir farklı amaçlarda ekleyebiliriz oyuna xd Ama emeği geçenlerde ismim yer alacak xd
Gayet güzel olur bence.

Son düzenleme:

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Farklı amaçlar ahaha aklıma kötü şeyler geliyor hayaletii.... :D
Unity ile yapılabilir aslında mesela oyunu bitirme yolları olabilir camdan atlamak , bilmem direk ölmek , ruhun sana taciz edip ölmen gibi şeyler komik olur.Orkundan , MuratAbiGF den B.G.B.O desteği alırsak tam olur
Aynen :D

Son düzenleme:

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Örneğin bodrum katında bir yangın söndürücü olsun ve hayalete sıktığımızda hayalet bize mussallat olmayı kessin bir süreliğine. Ancak bodrum kat çok karışık ve diğer katlara göre daha çok çıkar hayalet. Bir de saklanma yeri yok. Ben bildiğin oyun yazdım lan :D
Gel bana oyun yaz :D çok yaratıcısın