Oyun Yapmayi Dusunuyorum Arkadaşlar Fikir Verin

OyunYapımcısıOmer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu iş lönk diye olmaz. Plan yapacaksın, hangi dille, hangi motorla, hangi programla, günde ortalama kaç saat başında kalacaksın, sıkılacak mısın, bilgi düzeyin ne kadar bi oyun menüsüyle bitmiyor çünkü.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Plan Hazir Türkçe :D Araba Motoru Paint 31 Saat tabii ki Evet Hiç Herşeyi Biliyorum Gta 5'İ Ben yaptim Benden Caldilar

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Dans oyunu olabilir mesela karşı ekranda sağa sola zıpla eğil vb hareketleri müzik eşliğinde yapılsa çok güzel olur :)

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir prens olsun krallıktan kovulsun ordu toplayıp intikam alsın ve oyun bitsin (çok yaratıcı)
Aslında öyle yapabiliriz intikam alma yolları falan
Yav ben seçenek seçme oyunları istiyorum hani mesela stealing the diamond gibi böyle nasıl yapıcağını senin karar verdiğin.[DOUBLEPOST=1435261085,1435261049][/DOUBLEPOST]
Şaka maka Mount Blade tarzı olursa güzel olur
Bu işe taleworld yetişir.

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
C# zor mu? Terket burayı :D

Burayı terket !

Seçenek seçme oyunu olarak senaryolarınızı özelden bana atın , zaten aynı kadrodayız.[DOUBLEPOST=1435262265,1435262092][/DOUBLEPOST]
C# zor mu? Terket burayı :D

Burayı terket !

Seçenek seçme oyunu olarak senaryolarınızı özelden bana atın , zaten aynı kadrodayız.

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
tavsiyem 2d veya adada kalma oyunudur unity ile başla biraz zorlukları var tabi doğru düzgün eğitim veren biri bul izle ve unity pro tavsiyemdir.

Coolkinq13

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
UÇAK SİMULATÖRÜ
Uçak simulatörü yap bu oyunlar çok tutuluyo
GARİP SİLAH OYUNU
bir kaç silah yap, rokete benzer bi silah yap örneğin kedi fırlatıyo. böyle garip bi oyun olsun ama elbetteki botlarla oynansın :D
ADADA KALMA (SURVİVOR)
Adaya düşüyorsun uçak bozuluyo çünkü ve adada hayatta kalmaya çalışıyorsun (retro oyun,2d)

yavhehe55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Burda yazdıkları kadar kolay değil, üstelik kodlama bilmeden ekibin olmadan yapman mümkün değil. Bug, glitch vs. olaylarla başa çıkman imkansız. Son olarak yaptığın oyunun en ufak detayına saatler ayıracağınızdan o oyunu oynamak senin için hiç keyifli olmayacaktır.

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
UÇAK SİMULATÖRÜ
Uçak simulatörü yap bu oyunlar çok tutuluyo
GARİP SİLAH OYUNU
bir kaç silah yap, rokete benzer bi silah yap örneğin kedi fırlatıyo. böyle garip bi oyun olsun ama elbetteki botlarla oynansın :D
ADADA KALMA (SURVİVOR)
Adaya düşüyorsun uçak bozuluyo çünkü ve adada hayatta kalmaya çalışıyorsun (retro oyun,2d)
Kolay oyunlar önerin.Adada kalma olur fakat stranted deep gibi oyunlar oldugu için tutmaz.Garip silah oyunu güzel olur garry's mod gibi garip :D, uçak simulatorumu :( zor yav şimdi.
Burda yazdıkları kadar kolay değil, üstelik kodlama bilmeden ekibin olmadan yapman mümkün değil. Bug, glitch vs. olaylarla başa çıkman imkansız. Son olarak yaptığın oyunun en ufak detayına saatler ayıracağınızdan o oyunu oynamak senin için hiç keyifli olmayacaktır.
Kolay demedim.