RedBuilder
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bana C# zor geliyoJava zor ya.Başlangıç için ve daha geinş için C++
Bana C# zor geliyoJava zor ya.Başlangıç için ve daha geinş için C++
Plan Hazir TürkçeBu iş lönk diye olmaz. Plan yapacaksın, hangi dille, hangi motorla, hangi programla, günde ortalama kaç saat başında kalacaksın, sıkılacak mısın, bilgi düzeyin ne kadar bi oyun menüsüyle bitmiyor çünkü.
GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O FİKİR MSTAR A AİTTİR LUTFEN TEKRAR DENEYİNİZDans oyunu olabilir mesela karşı ekranda sağa sola zıpla eğil vb hareketleri müzik eşliğinde yapılsa çok güzel olur![]()
Oyunu Yapip Steama Koycambir prens olsun krallıktan kovulsun ordu toplayıp intikam alsın ve oyun bitsin (çok yaratıcı)
Aslında öyle yapabiliriz intikam alma yolları falanbir prens olsun krallıktan kovulsun ordu toplayıp intikam alsın ve oyun bitsin (çok yaratıcı)
Bu işe taleworld yetişir.Şaka maka Mount Blade tarzı olursa güzel olur
Seçenek Seçme Oyunu Yapicaksak Neyle YapsakAslında öyle yapabiliriz intikam alma yolları falan
Yav ben seçenek seçme oyunları istiyorum hani mesela stealing the diamond gibi böyle nasıl yapıcağını senin karar verdiğin.[DOUBLEPOST=1435261085,1435261049][/DOUBLEPOST]
Bu işe taleworld yetişir.
C# zor mu? Terket burayıBana C# zor geliyo![]()
Burayı terket !C# zor mu? Terket burayı
Burayı terket !C# zor mu? Terket burayı
Kolay oyunlar önerin.Adada kalma olur fakat stranted deep gibi oyunlar oldugu için tutmaz.Garip silah oyunu güzel olur garry's mod gibi garipUÇAK SİMULATÖRÜ
Uçak simulatörü yap bu oyunlar çok tutuluyo
GARİP SİLAH OYUNU
bir kaç silah yap, rokete benzer bi silah yap örneğin kedi fırlatıyo. böyle garip bi oyun olsun ama elbetteki botlarla oynansın
ADADA KALMA (SURVİVOR)
Adaya düşüyorsun uçak bozuluyo çünkü ve adada hayatta kalmaya çalışıyorsun (retro oyun,2d)
Kolay demedim.Burda yazdıkları kadar kolay değil, üstelik kodlama bilmeden ekibin olmadan yapman mümkün değil. Bug, glitch vs. olaylarla başa çıkman imkansız. Son olarak yaptığın oyunun en ufak detayına saatler ayıracağınızdan o oyunu oynamak senin için hiç keyifli olmayacaktır.