Oyun Yapmayi Dusunuyorum Arkadaşlar Fikir Verin

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Farklı amaçlar ahaha aklıma kötü şeyler geliyor hayaletii.... :D
Unity ile yapılabilir aslında mesela oyunu bitirme yolları olabilir camdan atlamak , bilmem direk ölmek , ruhun sana taciz edip ölmen gibi şeyler komik olur.Orkundan , MuratAbiGF den B.G.B.O desteği alırsak tam olur
Kardeş alıntını silsene adamın bizi taktığı yok en azından fikir çalınmasın.

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benimde uzun zamandır üzerinde çalıştığım bir oyun var... İlk olarak kodlama öğrenmeni tavsiye ederim yoksa gamemaker unity ile başlarsın aval aval bakabilirsin. Ayrıca gta,battlefield gibi AAA oyunlar yapma hayalleri peşinde koşma yapamazsın. Cryengine ve UE4'e felan hiç bulaşmaman lazım o programlar aşırı üst düzeylerdedir hele bi gamemaker öğren sonra onlar yardımcı olabileceğim bir konu varsa soru sorabilirsin.

OyunYapımcısıOmer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benimde uzun zamandır üzerinde çalıştığım bir oyun var... İlk olarak kodlama öğrenmeni tavsiye ederim yoksa gamemaker unity ile başlarsın aval aval bakabilirsin. Ayrıca gta,battlefield gibi AAA oyunlar yapma hayalleri peşinde koşma yapamazsın. Cryengine ve UE4'e felan hiç bulaşmaman lazım o programlar aşırı üst düzeylerdedir hele bi gamemaker öğren sonra onlar yardımcı olabileceğim bir konu varsa soru sorabilirsin.
GameMaker Biliyorum Hatta Derslerini Çekeiyorum steam GreenLight Oyun Koyduk şu an En Kısa Surede Onaylanmasini Bekliyorum :)

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana oyun fikri veriyim mi xd

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
UE4 Kullanmıyorum zaten UE5 kullanıyorum :D Ayrıca Gta,Battlefield gibi AAA oyunlar demedik biz burda acemi acemi takılıyoruz.CryEngineye bulaşmadık zaten.Ayrıca hep bulaşma deyince bulaşmıcaksak nasıl öğrenecez ? Aşırı üst düzeylerde ise babam bu kadar güzel pasta yapmayı nerden öğrendi ? Gamemaker 2 boyutlu canım :) Yardımcı olacağın bir konu var ; Neden gamemaker gibi basit 2D oyun yapalım ki ? Burada 2 kişilik kadroyuz ve Unity biliyoruz.Kodlama diyorsun scriptler için şart.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu iş lönk diye olmaz. Plan yapacaksın, hangi dille, hangi motorla, hangi programla, günde ortalama kaç saat başında kalacaksın, sıkılacak mısın, bilgi düzeyin ne kadar bi oyun menüsüyle bitmiyor çünkü.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu iş lönk diye olmaz. Plan yapacaksın, hangi dille, hangi motorla, hangi programla, günde ortalama kaç saat başında kalacaksın, sıkılacak mısın, bilgi düzeyin ne kadar bi oyun menüsüyle bitmiyor çünkü.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lönk diye yapmıcaz çalışacaz.Planımız şimdiden hazır gibi gözüküyor, türkçe ve ingilizce, unity3d, unity3d , 1 (oyuna vereceğim zaman) , hayır , iyi