No.1 - Çiçeklerde bir telaş var - Lyrics

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Seni Şöyle Pistten Alalım Ötede Ötmeye Devam Et :(
''Ötede ötmeye devam et'' Bayılırım :3 Forum kurallarında veya konunun herhangi bir tarafında bir müzik konusuna başka bir müzik paylaşılmasının yasak olduğu yazmıyor , böyle kötü espriler yapmaya çalışmanı yada neden bana kötü davrandığını anlamadım :3

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
''Ötede ötmeye devam et'' Bayılırım :3 Forum kurallarında veya konunun herhangi bir tarafında bir müzik konusuna başka bir müzik paylaşılmasının yasak olduğu yazmıyor , böyle kötü espriler yapmaya çalışmanı yada neden bana kötü davrandığını anlamadım :3
Anlayamazsın :p

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Türkçe Rap şarkı önerileri isteyen olur ise bana başvurabilir. O konuda belgeliğim kapsamlı denebilir.

MedMaster

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar başka yapmamı istediğiniz şarkılar var mı :D[DOUBLEPOST=1435316826,1435231092][/DOUBLEPOST]güncel +

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Burayı terk et. Biraz beyin gerektiren müzikler dinleyin.
He diğer bütün müzik türlerini dinleyen insanlar beyinsiz ve aptaldı ve bir bu ve bunun gibi müzikleri dinleyen insanlar akıllıydı.
(
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
buradaki müzik ile attığım müzikler aynı türden olmasa bile senin o ''beyin gerektiren müzikler'' dediğin müziklerine girmedikleri için klasik müzik besteleyen insanlarda aptal , senin gözünde)

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Diğer bütün müzik türlerini dinleyenler akılsız değildir, bu konunun rap konusu olduğunu bile bile kendi dinlediği saçma müzik türlerini buraya atan akılsızdır.
Bu konunu bir müzik paylaşım konusudur , hiçbir yerinde veya forum kurallarının hiçbir yerinde müzik paylaşım konularında müzik türlerini ayıran bir kural yok. Ve ben müzik paylaşımı yapılan bir yerde müzik paylaşımı yapma hakkına sahibim. Siz bunu belirtmeden bana müzik paylaşımı konusunda müzik paylaştığım için akılsız derseniz kendinizi bir gözden geçirin. Daha farklı müzik türlerini seven insanlar bile birbirleri ile sırf bunun için tartışıyorsa ne oldu bu dünyaya , bu insanlığa ? İnsan , insanın düşüncesine saygı göstermeli biraz , yanlışı varsa onu uyarmalı. Hakarete ne gerek var ?

Zoriandu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu konunu bir müzik paylaşım konusudur , hiçbir yerinde veya forum kurallarının hiçbir yerinde müzik paylaşım konularında müzik türlerini ayıran bir kural yok. Ve ben müzik paylaşımı yapılan bir yerde müzik paylaşımı yapma hakkına sahibim. Siz bunu belirtmeden bana müzik paylaşımı konusunda müzik paylaştığım için akılsız derseniz kendinizi bir gözden geçirin. Daha farklı müzik türlerini seven insanlar bile birbirleri ile sırf bunun için tartışıyorsa ne oldu bu dünyaya , bu insanlığa ? İnsan , insanın düşüncesine saygı göstermeli biraz , yanlışı varsa onu uyarmalı. Hakarete ne gerek var ?
Müzik paylaşım konusu diyor allahım çıldırıcam başlık ile konu içeriği arasında nasıl bir bağlantı kurdun anlamadım burada müzik paylaşılabilir diye bir şey yok paylaşmak istiyorsan @BurnerTroll 'ün konusuna git burada arkadaşımız lyrics eklediği bir videoyu paylaşmış ve videosunu bize tanıtmış size istediğiniz müziği paylaşabilirsiniz diye bir şey dememiş rap beyin isteyen bir müzik türüdür bu arada evet.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sen müzik paylaşmıyorsun Konu baltalıyorsun.
Öyle bir kural yok fakat konu baltalamama diye bir kural var. Biz burada bir rap konusu üzerinde tartışıyoruz, geliyorsun 2 - 3 tane saçma sapan müzik atıyorsun. Rap müzik nedir bilir misin ? Down sendromlu olan bir insan o senin müziklerini dinleyerek ritim tutabilir fakat dinlediği rapten hiçbir şey anlayamaz. Bu, rapin "beyin kullanılarak" yapıldığının bir kanıtıdır.

Şimdi sen gelip de rap müzik hakkında tartışma yapılan konuya 2 - 3 garip müzik atarsan ben sana hakaret ederim.

Hakarete ne gerek var diyorsun da Tahrik ediyorsun. Şimdi bu konuya gelip de 2 - 3 tane saçma müzik türü atmandaki amaç neydi ? Bir halk deyimi vardır "Horona çıkan orasını sallar". Konuya öyle baltalayıcı şeyler yapıyorsun ki "gelin bana hakaret edin aşağılayın" diyorsun resmen.

Anlaman gereken yerleri kalın punto ile vurguladım. İnşallah ne demek istediğimi anlarsın.

Son düzenleme:

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Şimdi sen gelip de rap müzik hakkında tartışma yapılan konuya 2 - 3 garip müzik atarsan ben sana hakaret ederim.

Hakarete ne gerek var diyorsun da Tahrik ediyorsun. Şimdi bu konuya gelip de 2 - 3 tane saçma müzik türü atmandaki amaç neydi ? Bir halk deyimi vardır "Horona çıkan orasını sallar". Konuya öyle baltalayıcı şeyler yapıyorsun ki "gelin bana hakaret edin aşağılayın" diyorsun resmen.
Ben alakasızsam bu ne ?

umut_

En iyi cevaplar
0
Ben alakasızsam bu ne ?
Senin Gibi Gereksiz Muzikler Atmamış Hiç Olmazsa No.1 Denilince Aklıma Bu Geldi Demiş Ve Anlaşıldığı Gibi Rap İle Alakası Yok Bizimde Olmasa Aklımıa Gelecek bir şey Yaptığı Pek Yanlış Değil Sense Dinlediğin Saçma Sapan Müziklerle Bir Rap Konusunda Paylaşıyorsun

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Senin Gibi Gereksiz Muzikler Atmamış Hiç Olmazsa No.1 Denilince Aklıma Bu Geldi Demiş Ve Anlaşıldığı Gibi Rap İle Alakası Yok Bizimde Olmasa Aklımıa Gelecek bir şey Yaptığı Pek Yanlış Değil Sense Dinlediğin Saçma Sapan Müziklerle Bir Rap Konusunda Paylaşıyorsun
''Saçma sapan müzikler'' rayandu da dinlemeden önce böyle demişti. (Skype konuşmaları)

umut_

En iyi cevaplar
0
''Saçma sapan müzikler'' rayandu da dinlemeden önce böyle demişti. (Skype konuşmaları)
Benim İçin Farketmez Saçma Sapan Olduğu Gerçeğini Hiçbir Şey Değiştirmez Benim İçin.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim İçin Farketmez Saçma Sapan Olduğu Gerçeğini Hiçbir Şey Değiştirmez Benim İçin.
Yahu iki müzik paylaştık bir anneme sövmediğiniz kaldı. Tamam saçma müziklerse saçma. Konuyu mahvettiysem rapor et.
Ama git erenin mesajınıda rapor et benimki ile birlikte , bakalım kim suçlu bulunacak. Ha şimdi böyle aptalca bir tartışma başlattığınız için konu arşive gidecek. Yahu video zorlamı açılıyor ? Bi zahmet videolara tıklamada dinleme o saçmasapan müzikleri. Yeter yahu rapor et geç , adam orada reklam atıyor , ben şarkı atıyorum ve sen adamın yaptığına yanlış değil diyorsun. Utanmasan kendini haklı çıkarmak için gideceksin yazdıklarımı ''yanlış'' okuyacaksın. Yeter be , engelleyin gitsin bu kadarmı zor. O kadar yanlışsa rapor et.