EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1

Bilmiyorum , o ne?
Yenir mi?

Wasabi ile yakışır mı?

Nerde satılır?
ve kaç para?
*Feyqır
Lütfen gereksiz yazılar yazma

Ayrıca Hitler eğer aç gözlülük yapmayıp sınırı bilseydi şu an Nazi bayrağı altındaydık :(

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Ayrıca Hitler eğer aç gözlülük yapmayıp sınırı bilseydi şu an Nazi bayrağı altındaydık :(
Bir anısı var hatta;
Bir gün abisiyle yemek yiyorlarmış
hitler demişki
abi beni bu silahla şimdi vur (silahı çıkarır)
Abisi neden seni vurayım? der
o da ben o kadar aç gözlüyüm ki şu anda bu silahla beni vurmazsan ben seni vuracağım demiş.
Abisi de hayır diyince.
Hiç tereddüt etmeden silahı alıp abisini vurmuş.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hitlerin 2 cepheden savaşması ve kendini total warda sanması.
Hitler ruslarla birlik yapaydı ruslar japonyaya destek verip abd yi alırdı :(
Almanyada ingiltereyi gg ederdi.

Diye düşünüyorum ama koskoca hitler kaç yıl düşünememişte ben 2 dk da bunları mı düşünüyorum diyorum :([DOUBLEPOST=1435339824,1435339764][/DOUBLEPOST]

Eğer hitler aç gözlü olmasaydı almanyayı yıkmazdı :(

LokumReyiz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Erwin Rommel'i bilen varmı ?
Edit: Anlatasım geldi yazayım kendisi bir alman komutandır libyada düşman güçlere büyük yenilgilere uğratmıştır. Ordusunu büyük göründürmek için tankların arkasına çalılar koymuşlardır. Bu çalılar sayesinde uzaktan bakıldığında büyük bir toz topluluğu göründüğü için bazı düşman kuvvetler cepheleri terk etmişlerdir :D
Alman Afrikakorps generali.
Kaçak olarak satılır ve fiyatı 999999999999999999999999milyar
Nerde satılır?
ve kaç para?
*Feyqır
Saçmalamayın lan

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Psikolojik açıdan iyi olmayan iki farklı tarafın birbirine atarlanması sonucu oluşan gruplu kavga. Hitler "Çıkışa gel" diyince Polonya da kaçmak istemişti ama yapamamıştı. Arkasında Ruslar var diye Hitler adam toplayıp Sovyetlerin kankalarına felan daldı. Sonra çakal ABD arkadan Hitler'in küçük kankası Japonyaya tekme attı felan, Sovyetler de "Yeter lan köpek" modunda Almanya'ya daldı. Çok cici bir şekilde İtalya taciz edildi, sonra "Ben geçiyordum abi" ayakları felan. Neyse işte, dövdük hepsini gönderdik.