Çok dibe dalmıştır
Yok canım daha neler .sBir gece bilgisayar başındaymış sabaha karşı evde olmadıklarını farketmişler 2 gün sonra ormanda kafası ayrılmış halde bulmuşlar
Sakın girmeyin
Daha rüyalar,denizaltılar,balinalar.Diip vebe denizaltı ile inmeniz gerek .s[DOUBLEPOST=1435338783,1435338743][/DOUBLEPOST]
Yok canım daha neler .s
Hayır. Deep web'i google arama motorları algılamıyor fakat sebebi tehlikeye sokması falan değil. Deep web googleye yazınca çıkmayan ama aslında olan sitelerdir. Örneğin senin gelen kutun deep web'in bir parçasıdır çünkü googleye ne yazarsan yaz senin gelen kutun çıkmaz. Deep web budur. Mafyalar, kelle avcıları, tecavüzcüler deep web değildir. Belki bir mafyanın sitesi vardır ve googleye indexlememiştir bu siteyi. Buda deep webdir. Evet deep web'de tecavüzcülerde vardır fakat bu deep web in zararlı olduğu anlamına gelmez. Sizin mahallede bir tecavüzcü var diye sizin mahallenin tamamı tecavüzcü olmadığı gibi deep web'inde neredeyse hiçbir yeri böyle kişilerle dolu değildir. Ayrıca deep web oldukça gereklidir. Eğer deepweb olmasa adam google ile senin kredi kartı bilgilerini ele geçirebilir.Çünkü Deep Web aşırı tehlikeli ve yasa dışı işlerin bulunduğu sitelerin toplamı oluyor Google, Bing, Yandex gibi arama motorları Deep Web'i görüntüleyemiyor çünkü kullanıcılarını tehlikeye atmak istemiyor aynı mantık işte Minceraft Türk yöneticileri de kullanıcısını tehlikeye atmak istemiyor.
Eğer ki deep webe girmek istiyorsan ve IP sıkıntısı çekmek istemiyorsan öyle bir program kodlamalısın ki sen stop edene kadar sonsuza dek 4 saniyede 1 IP değiştirmeli.Şimdi girsem o kadar olmazdı tabi ama, neyse
Boşver, ben anlatınca da "Girme lan eninde sonunda Ip bulup öldürürler" gibi tepkiler alıyorum alıştım![]()
Hmm konuşma kutusunun deep web olduğu mantığı hiç aklıma gelmezdi deep webde para kazanıp mc server açma yöntemi gösterdim ben o zamanİndexlenmemiş demek açıklanmamış demek yaklaşık olarak*
Google'da yazdığın şeyler sitelerin indexlerinden alınır *diye biliyor*
Senin mesaj kutuna birisi google'dan yazıp giremez ne de olsa.
Direk wiki ye giriyor zaten neyine çıkıcanDeep webe girdim ve cikmam bir oldu
AkanCe Tarafından Gönderildi
1IP değişimi/4 sn de yapan bir program kodlarsak sorun yokBir gece bilgisayar başındaymış sabaha karşı evde olmadıklarını farketmişler 2 gün sonra ormanda kafası ayrılmış halde bulmuşlar
Sakın girmeyin
@Erenbulbul Sana katılıyorum bu katil falan hepsi hikaye bu katiller falan sadece Amerikalıların yada başka bir ülkenin ilgi çekmek için uydurdukları masallardan birisiHayır. Deep web'i google arama motorları algılamıyor fakat sebebi tehlikeye sokması falan değil. Deep web googleye yazınca çıkmayan ama aslında olan sitelerdir. Örneğin senin gelen kutun deep web'in bir parçasıdır çünkü googleye ne yazarsan yaz senin gelen kutun çıkmaz. Deep web budur. Mafyalar, kelle avcıları, tecavüzcüler deep web değildir. Belki bir mafyanın sitesi vardır ve googleye indexlememiştir bu siteyi. Buda deep webdir. Evet deep web'de tecavüzcülerde vardır fakat bu deep web in zararlı olduğu anlamına gelmez. Sizin mahallede bir tecavüzcü var diye sizin mahallenin tamamı tecavüzcü olmadığı gibi deep web'inde neredeyse hiçbir yeri böyle kişilerle dolu değildir. Ayrıca deep web oldukça gereklidir. Eğer deepweb olmasa adam google ile senin kredi kartı bilgilerini ele geçirebilir.
Muhde Sen gerimi döndünnnn yavvv !!Akrabam orada öldü girmeyin
Var öyle bir yer hatta @MUHDE nin akrabasını ormanda öldürmüşler@SpiderusWH öyle bir yer yok
Arkadaşilar, DeepWeb hakkında araştırma yaparken harika bir yazıya rastladım ve biraz editleyerek paylaştım.
Burdan ulaşabilirsiniz.: https://forum.gamer.com.tr/konu/internetin-yeralti-duenyasi-deepweb.275354/