Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sende bu forumda eğer deep web ile ilgili konular açılsaydı nerdeyse HERKESİN piskolajik sorunları ortaya çıkmazmıydı? Çok anlamsız sorular soruyorsunuz...

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diip vebe denizaltı ile inmeniz gerek .s[DOUBLEPOST=1435338783,1435338743][/DOUBLEPOST]
Bir gece bilgisayar başındaymış sabaha karşı evde olmadıklarını farketmişler 2 gün sonra ormanda kafası ayrılmış halde bulmuşlar
Sakın girmeyin
Yok canım daha neler .s

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
içinde kelle kesme kopartma adam uçurup kaçırma yok etme sallandırma ve kiralık katillerim bulunduğu yer
sakın girmeyin biri girmiş ertesi gün helikopterle FBI adamın evini basmış
başka bi olayda kiralık katil 3km öteden HS almış adamı
vb. saçmalama bilgilerden fazlasını bulamazsın çok merak ediyosan gir öğren

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çünkü Deep Web aşırı tehlikeli ve yasa dışı işlerin bulunduğu sitelerin toplamı oluyor Google, Bing, Yandex gibi arama motorları Deep Web'i görüntüleyemiyor çünkü kullanıcılarını tehlikeye atmak istemiyor aynı mantık işte Minceraft Türk yöneticileri de kullanıcısını tehlikeye atmak istemiyor.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çünkü Deep Web aşırı tehlikeli ve yasa dışı işlerin bulunduğu sitelerin toplamı oluyor Google, Bing, Yandex gibi arama motorları Deep Web'i görüntüleyemiyor çünkü kullanıcılarını tehlikeye atmak istemiyor aynı mantık işte Minceraft Türk yöneticileri de kullanıcısını tehlikeye atmak istemiyor.
Hayır. Deep web'i google arama motorları algılamıyor fakat sebebi tehlikeye sokması falan değil. Deep web googleye yazınca çıkmayan ama aslında olan sitelerdir. Örneğin senin gelen kutun deep web'in bir parçasıdır çünkü googleye ne yazarsan yaz senin gelen kutun çıkmaz. Deep web budur. Mafyalar, kelle avcıları, tecavüzcüler deep web değildir. Belki bir mafyanın sitesi vardır ve googleye indexlememiştir bu siteyi. Buda deep webdir. Evet deep web'de tecavüzcülerde vardır fakat bu deep web in zararlı olduğu anlamına gelmez. Sizin mahallede bir tecavüzcü var diye sizin mahallenin tamamı tecavüzcü olmadığı gibi deep web'inde neredeyse hiçbir yeri böyle kişilerle dolu değildir. Ayrıca deep web oldukça gereklidir. Eğer deepweb olmasa adam google ile senin kredi kartı bilgilerini ele geçirebilir.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Şimdi girsem o kadar olmazdı tabi ama, neyse :S

Boşver, ben anlatınca da "Girme lan eninde sonunda Ip bulup öldürürler" gibi tepkiler alıyorum alıştım :(
Eğer ki deep webe girmek istiyorsan ve IP sıkıntısı çekmek istemiyorsan öyle bir program kodlamalısın ki sen stop edene kadar sonsuza dek 4 saniyede 1 IP değiştirmeli.
İndexlenmemiş demek açıklanmamış demek yaklaşık olarak*
Google'da yazdığın şeyler sitelerin indexlerinden alınır *diye biliyor*
Senin mesaj kutuna birisi google'dan yazıp giremez ne de olsa.
Hmm konuşma kutusunun deep web olduğu mantığı hiç aklıma gelmezdi deep webde para kazanıp mc server açma yöntemi gösterdim ben o zaman :lol:
O değilde yetkililere çaktırmadan deep webden bahsediyorum gizli konu bu (cool smiley)[DOUBLEPOST=1435353930,1435353467][/DOUBLEPOST]
Deep webe girdim ve cikmam bir oldu

AkanCe Tarafından Gönderildi
Direk wiki ye giriyor zaten neyine çıkıcan

Deep Webin çıkış hikayesi
Deep web ilk başlarda ABD israil Japonya ve Rusya 'nın askeri meselelerini kaydettiği yermiş. Ama zamanla teknolojinin gelişmesiyle bu ağ bulunmuş sonrada zamanla bu hale gelmiçğ
Bir gece bilgisayar başındaymış sabaha karşı evde olmadıklarını farketmişler 2 gün sonra ormanda kafası ayrılmış halde bulmuşlar
Sakın girmeyin
1IP değişimi/4 sn de yapan bir program kodlarsak sorun yok
Gerçek mi bu?!? Katiller nasıl üşenmemiş
Eğer bu dediğin gerçekse deep webde çok cahil ve pislik adamlar var sebebi:
Durduk yere adam öldürüyorlar ! Ama belki bir şey yapmış olsa dahi sanal bir ağ için adam öldürüyorlar
Hayvan gibi şiy yapıyorsunuz!

TheFireSong

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hayır. Deep web'i google arama motorları algılamıyor fakat sebebi tehlikeye sokması falan değil. Deep web googleye yazınca çıkmayan ama aslında olan sitelerdir. Örneğin senin gelen kutun deep web'in bir parçasıdır çünkü googleye ne yazarsan yaz senin gelen kutun çıkmaz. Deep web budur. Mafyalar, kelle avcıları, tecavüzcüler deep web değildir. Belki bir mafyanın sitesi vardır ve googleye indexlememiştir bu siteyi. Buda deep webdir. Evet deep web'de tecavüzcülerde vardır fakat bu deep web in zararlı olduğu anlamına gelmez. Sizin mahallede bir tecavüzcü var diye sizin mahallenin tamamı tecavüzcü olmadığı gibi deep web'inde neredeyse hiçbir yeri böyle kişilerle dolu değildir. Ayrıca deep web oldukça gereklidir. Eğer deepweb olmasa adam google ile senin kredi kartı bilgilerini ele geçirebilir.
@Erenbulbul Sana katılıyorum bu katil falan hepsi hikaye bu katiller falan sadece Amerikalıların yada başka bir ülkenin ilgi çekmek için uydurdukları masallardan birisi