Küçükken yaptığımız Gereksiz hareketler

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında konu başlığında başka bi kelime olacaktı ''gereksiz hareketler'' yerine ama sanırım yasak konu başlığına onu yazmak tahmin etmişsinizdir zaten
Tutar mı bilmiyorum ama küçükken yaptığımız gereksiz hareketleri yazıyoruz

Başlıyorum:
Tam zaman hatırlmıyorum yaz tatiliydi bütün gün çılgınlar gibi bilgisayarda feysbuk oyunu oynuyordum ablam yaklaşık 5 saat boyunca bilgisayardan kalk deyip duruyordu (bizim ev 2 katlı mufak aşşağıda 2 katta da tuvalet var ama yukardakine o arada ne yapmışlardı hatırlamıyorum girmiyoduk) aşşağı indim su içtim geldim kapıyı kilitlemiş bilgisayar oynuyor bağırdım o kadar bekledim açmadı ben de gittim inat olsun diye aşşağı kata kendimi kilitledim anahtarı da kaybolmasın diye halının ortasına koydum mutlu mutlu televizyon izliyorum nasıl olsa o gelicek ya ya susayınca gelir ya tuvaleti gelince, gelmedi annemle babam eve geldi zile bastılar kapının içindeki otomatiğe bastım kapıyı açıcam hemen görmesinler iki saat açıklama yapmıyım kapıyı niye kilitlediğimi anlatmak için dedim anahtarı bulamadım yarım saat dışarda beklediler açtım sonunda ağzımı yüzümü itiyorlardı az kalsın :(

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim çikolatamı yedi diye dövüyordum çocuğu :( Sonra annem babam geldi, ''Yenisini alın laooo!'' diye bağırdım. Olumsuz tepki alınca evden kaçmayı denedim. Sokakakta iki dakika sonra peşimde köpekle eve koştum. Beklediğim tepkiyi alamayıp kafama bir cisim yedim o.o Sanırım terlikti.

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
5 yaşımda iken kırmızı fileli patates çuvalını giyip 'sıpyadırmen' oldum diyerekten 2.kata tırmanmak ve geri inememek.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Etek kaldırma huyum vardı benim küçükken :(
eve gelen misafirlere saldırıyordum onlarda gülüyordu :(
aklıma geldikçe hem utanır hem gülerim :(

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Bir bakalım, kutuda neler varmış.

Karanlıktan korktuğum için bana evin en ıssız tarafında görünen tuvalete giderken şarkı söylerdim. Buraya kadar az çok normal de söylediğim şarkı bir zamanların ünlü Nesquik reklamının şarkısı olunca hatırladıkça gülüyorum.

(Şimdi interneti biraz kurcaladım da, aslında öyle bir şarkı yokmuş da ben Nesquik için şarkı uydurup söylemişim hissine kapılmaya başladım. Ama reklamda söylenecek kadar iyi ayarlamışım sözlerini ve ritmini... Vay be.) B)

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ailemden Oyuncak isteyip 1 gün sonra sıkılıp kırıp atmak sonra başka oyuncaklarla birleştirip onları süs diye masamın üstüne koymak*
bir kerede kuzenimle balkondan oyuncak fırlatırdık benimkileri. halılar yıkanınca balkonun direklerine asardık eğilerek oyuncakların parçalarını kırıp geçen insanlara atardık.
Ne günlerdi bee :S
Hala oyuncak seviyorum ama sanırım para israfı diye almayacağım :(