-Çok boş kalmış İçini doldurmalısın.
-Pixel artlar artık sıkıyor.
-O kuleler yok mu...
-her yapı dikdörtgen
Bence biraz daha yaratıcı ol klasik lapisli sunucuların spawnı gibi olmuş azcık daha uğraş bence![]()
Taşısınlar o zaman.Konu yeri de yanlış bu arada.Küp Sanatı adlı bölüme açmalıydın konuyu.
O değil de seni çok seviyorum <3 adam gibi adamsın.Konu yeri de yanlış bu arada.Küp Sanatı adlı bölüme açmalıydın konuyu.
Eywallah.CümletenO değil de seni çok seviyorum <3 adam gibi adamsın.
Tüm sevgim yok oldu S:Eywallah.Cümleten![]()
1.7.9 ile 1.7.2 birbirine uyuyordu sanırım.Ama 1.7.10 uymayabilir.Beyler bir şey sorucaktım shader mod yükleycem fakat 1.7.9 lazım spigot 1.7.9 üzerine kurulu ve bulamadım 1.7.9 , hep 1.7.10 lar var onu indirip kursam servere girsem sorun çıkar mı ? , citizens felan var 1.7.2 girdiğimde gözükmüyordu bundada o olay olur mu ?
Ben 13 yaşındayım. Forumdaki çoğu kişide ortalama öyle. Bu arada bence build işine sıfırdan başlamalısın.Zaten o mesajı yazan kişiler ya kuzenleri ile aynı yaşta yada 1-2 yaş büyüklerEleştiri yapmak world edit yanlış kişinin eline geçerse vs ile olmaz. Şurası kötü kendini geliştirmelisin gibi olur. Klasik faction sunucusu evet. Sonuçta bir harita yapmışım koymuşum düzgün eleştirin. Bunları yapmayanlar da var. Daha sunucu kurmada takılan bile var.
Sıfırdan başladım zatenBen 13 yaşındayım. Forumdaki çoğu kişide ortalama öyle. Bu arada bence build işine sıfırdan başlamalısın.
Bu arada blokları karıştırmazsan //set log,log:1 gibi şeyler yapmadan build yaparsan daha güzel gözükebilirSıfırdan başladım zatenKüçük bir şeyler yapıyorum
Bu arada blokları karıştırmazsan //set log,log:1 gibi şeyler yapmadan build yaparsan daha güzel gözükebilir