Neyim özenti?[DOUBLEPOST=1435512861,1435512811][/DOUBLEPOST]Ruhi Çenet'e özenmeyiniz.Kendi tarzınızı yaratınız.
Teşekkürler.Videonun sonuna doğru bir Jumpscare koysaydınız kalp krizi geçirebilirdim belki hele ki o müziğin yanındaYine de güzel olmuş
![]()
Siyah bir ekranda 10'dan geriye saymak senin tarzınmış tebrikler.Peki bu fikir aklına nerden geldi ?Neyim özenti?
Bunu sadece Ruhi Çenet yapmıyor dostum.Kaynak sitede gördüğüm gibi yapıyorum videoları ve bazı videolar için farklı kaynaklarda ki makaleleri kendim düzenleyip video haline getiriyorum.Videolarım sadece Top 10 tarzı gibi şeyler değil diğer videolara bakarsan anlayabilirsin.Teşekkürler eleştirin için.Siyah bir ekranda 10'dan geriye saymak senin tarzınmış tebrikler.Peki bu fikir aklına nerden geldi ?
İyi de bunu sadece Ruhi Çenet'in yapmaması seninde yapacağın anlamına gelmezki.Bunu sadece Ruhi Çenet yapmıyor dostum.Kaynak sitede gördüğüm gibi yapıyorum videoları ve bazı videolar için farklı kaynaklarda ki makaleleri kendim düzenleyip video haline getiriyorum.Videolarım sadece Top 10 tarzı gibi şeyler değil diğer videolara bakarsan anlayabilirsin.Teşekkürler eleştirin için.![]()
Çok haklısın dostum fakat güzel türkçe kaynak olmadığından böyle yapmak zorunda kalıyorum.Ama bazı videolarıma bakarsan öyle olmadığını görürsün.Teşekkürler.İyi de bunu sadece Ruhi Çenet'in yapmaması seninde yapacağın anlamına gelmezki.
Hayır ne saçmaladın şimdi, "introyu 1'den fazla kişi kullanıyorsa kullanamazsın çünkü o introyu 1'den fazla kişi kullanıyor ve sen sadece bunlardan birine özeniyorsun!"İyi de bunu sadece Ruhi Çenet'in yapmaması seninde yapacağın anlamına gelmezki.
Teşekkürler.Hayır ne saçmaladın şimdi, "introyu 1'den fazla kişi kullanıyorsa kullanamazsın çünkü o introyu 1'den fazla kişi kullanıyor ve sen sadece bunlardan birine özeniyorsun!"
Bu nedir.
Bu arada videolarını sefiyorum*![]()
karadeliğe tuhaf denebilir mi?Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1435571264,1435517439][/DOUBLEPOST]Güncel.
Ruhi çenette Toughty2'dan özentiRuhi Çenet'e özenmeyiniz.Kendi tarzınızı yaratınız.