Evrendeki En Tuhaf 10 Şey

Skyles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugün "Evrendeki En Tuhaf 10 Şey" adlı videomla tekrar karşınızdayım.

Videomu beğendiyseniz beğen tuşuna basıp abone olabilirsiniz.

Video hakkında bu konu altından tartışabiliriz.

İyi seyirler.

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Videonun sonuna doğru bir Jumpscare koysaydınız kalp krizi geçirebilirdim belki hele ki o müziğin yanında :olgun: Yine de güzel olmuş ^_^

Skyles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siyah bir ekranda 10'dan geriye saymak senin tarzınmış tebrikler.Peki bu fikir aklına nerden geldi ?
Bunu sadece Ruhi Çenet yapmıyor dostum.Kaynak sitede gördüğüm gibi yapıyorum videoları ve bazı videolar için farklı kaynaklarda ki makaleleri kendim düzenleyip video haline getiriyorum.Videolarım sadece Top 10 tarzı gibi şeyler değil diğer videolara bakarsan anlayabilirsin.Teşekkürler eleştirin için. :)

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bunu sadece Ruhi Çenet yapmıyor dostum.Kaynak sitede gördüğüm gibi yapıyorum videoları ve bazı videolar için farklı kaynaklarda ki makaleleri kendim düzenleyip video haline getiriyorum.Videolarım sadece Top 10 tarzı gibi şeyler değil diğer videolara bakarsan anlayabilirsin.Teşekkürler eleştirin için. :)
İyi de bunu sadece Ruhi Çenet'in yapmaması seninde yapacağın anlamına gelmezki.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İyi de bunu sadece Ruhi Çenet'in yapmaması seninde yapacağın anlamına gelmezki.
Hayır ne saçmaladın şimdi, "introyu 1'den fazla kişi kullanıyorsa kullanamazsın çünkü o introyu 1'den fazla kişi kullanıyor ve sen sadece bunlardan birine özeniyorsun!"
Bu nedir.
Bu arada videolarını sefiyorum* :(

Skyles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır ne saçmaladın şimdi, "introyu 1'den fazla kişi kullanıyorsa kullanamazsın çünkü o introyu 1'den fazla kişi kullanıyor ve sen sadece bunlardan birine özeniyorsun!"
Bu nedir.
Bu arada videolarını sefiyorum* :(
Teşekkürler. :)[DOUBLEPOST=1435571264,1435517439][/DOUBLEPOST]Güncel.