Anlat canumBurdamisiniz gencler rüya anlatcam
bide şu şekil şukul gozukmek icin ing yazmaya calışip video atanlar gece gece :/ mobilde ekrani kapliyor fredy yesin sizi
abilerde eşcinsel olduğunu ilk defa duyuyomBundan tam 4-5 yil once idi 4 yil once oturdugumuz evdeydik o zamanlar cristopher bile gelmemisti sanirim wulf taym oynardim :/ sbs ye az kalmisti simdi adi teog sbs ye girecegim sabah ve kafami cok calismistim cemaat dershanesine gidiyordum abilerde iki escinselde hic beklemedigim bi anda abiler sabah namazini kildirip yattiktan sonra beni taciz etmeye calistilar agladim babami aradim o zaman gelip beni aldi o saatte anliyacaginiz kafam allak bullak iste ben wolfu oynadim sinav gecesi yataga gectim ama okadar cok oynamisimki odaya az ısik giriyor duvardan zeki kurt geciyor filan sonunda uyudum ruya bolumu basliyor iste ben tam giristeyim giristeki cati vardir tam ortada onun ustunde normal kurt olarak oturmusum fem dershanesinin kitapcigini cozuyorum bu iki escinselde arada benj kovaliyor ruyamda gece boyunca bunlar kovaladi ben kurtum ama kaciyordum bunlardan giberler diye[DOUBLEPOST=1435536012,1435535919][/DOUBLEPOST]------------------------------------
Bundan 5 yil once oturdugumuz yerdeki bi dugun salonunun yaninda disari tarafta cay ocagi var geceydi kalabalikti 30 kisi filan izlerken 55-60 yaslarinda sakallari sigaradan sararmis bi amca ile iliskiye giriyordum tam sey oldu ben vaz gectim bagirdim girmedi filan dedim kahvedeki amcalar gulerek girdii dedi aglayarak eve kostum karanlikti sokaklar kimse yoktu tam o sirada kedi copten firladi korktum daha cok hizlandim eve girdim simdi oturdugumuz evin karsindaki komsu kizi evde anlatayim onu o kadar guzelki soyle diyim reelde gordugun benim icin en guzel kiz bana dedi sen cok kirlenmissin o kadar gercekciki ben reel saniyom ben banyoda tabureye ciplak sekilde oturdum her sey ortada oyle gyzel liflemeye basladiki kafama yesil sabun suruyor en sonunda ben dedim sende kirlisin ustunu cikar ta. T-shirtinh cikariyordu uyandim yemin ediyorum ciddi ciddi agladim annem uyandirdi diye yattim ruya devan eder diye yok goremedim bi sey ve yemin ediyorum hepsi aynen busekil ne eksik ne fazla
BU ISE GECEn gECEKI RUYA IDI OKUMAYANLAR ICIN
Ekrem değil miydi ._.[DOUBLEPOST=1435536606,1435536564][/DOUBLEPOST]Konuyla alakası yok ve arkadan konuşma olacak ama forumdaki ismi hachiro sama olan kişi japon değil adı da hachiro değil adı kemalbilen bilir
Hayır o değil ikisi ayrı kişiler . İkisi ile aynı anda oyun oynamışlığım var .Prospekt diye biri vardı eskiden yanlış hatırlamıyorsam. (Nick yanlış olabilir ama P ile başladığından eminim. Zamanında beraber skyblock falan oynamışız ama nasılsa ben hatırlamıyorum duvarımda yazıyor sadece.) Hachiro o olabilir mi?
O konular 10 sayfa geride kaldıEkrem değil miydi ._.[DOUBLEPOST=1435536606,1435536564][/DOUBLEPOST]
Hayır o değil ikisi ayrı kişiler . İkisi ile aynı anda oyun oynamışlığım var .
Zor geldi okumak yarın bakarım yorumlarım .sBundan tam 4-5 yil once idi 4 yil once oturdugumuz evdeydik o zamanlar cristopher bile gelmemisti sanirim wulf taym oynardim :/ sbs ye az kalmisti simdi adi teog sbs ye girecegim sabah ve kafami cok calismistim cemaat dershanesine gidiyordum abilerde iki escinselde hic beklemedigim bi anda abiler sabah namazini kildirip yattiktan sonra beni taciz etmeye calistilar agladim babami aradim o zaman gelip beni aldi o saatte anliyacaginiz kafam allak bullak iste ben wolfu oynadim sinav gecesi yataga gectim ama okadar cok oynamisimki odaya az ısik giriyor duvardan zeki kurt geciyor filan sonunda uyudum ruya bolumu basliyor iste ben tam giristeyim giristeki cati vardir tam ortada onun ustunde normal kurt olarak oturmusum fem dershanesinin kitapcigini cozuyorum bu iki escinselde arada benj kovaliyor ruyamda gece boyunca bunlar kovaladi ben kurtum ama kaciyordum bunlardan giberler diye[DOUBLEPOST=1435536012,1435535919][/DOUBLEPOST]------------------------------------
Bundan 5 yil once oturdugumuz yerdeki bi dugun salonunun yaninda disari tarafta cay ocagi var geceydi kalabalikti 30 kisi filan izlerken 55-60 yaslarinda sakallari sigaradan sararmis bi amca ile iliskiye giriyordum tam sey oldu ben vaz gectim bagirdim girmedi filan dedim kahvedeki amcalar gulerek girdii dedi aglayarak eve kostum karanlikti sokaklar kimse yoktu tam o sirada kedi copten firladi korktum daha cok hizlandim eve girdim simdi oturdugumuz evin karsindaki komsu kizi evde anlatayim onu o kadar guzelki soyle diyim reelde gordugun benim icin en guzel kiz bana dedi sen cok kirlenmissin o kadar gercekciki ben reel saniyom ben banyoda tabureye ciplak sekilde oturdum her sey ortada oyle gyzel liflemeye basladiki kafama yesil sabun suruyor en sonunda ben dedim sende kirlisin ustunu cikar ta. T-shirtinh cikariyordu uyandim yemin ediyorum ciddi ciddi agladim annem uyandirdi diye yattim ruya devan eder diye yok goremedim bi sey ve yemin ediyorum hepsi aynen busekil ne eksik ne fazla
BU ISE GECEn gECEKI RUYA IDI OKUMAYANLAR ICIN
O konular 10 sayfa geride kaldı![]()
Olsun açıklayayım dedim .O konular 10 sayfa geride kaldı![]()
abiler iyi kalpli mumin kisilerdi sıkinti beraber abilere gittigimiz ust sinif ogrencileri :/abilerde eşcinsel olduğunu ilk defa duyuyom![]()
Peki onca kişi arasından senimi av olarak belirlemişlerdiabiler iyi kalpli mumin kisilerdi sıkinti beraber abilere gittigimiz ust sinif ogrencileri :/
Yatili kuran kursunda bile başima gelmisti . !Peki onca kişi arasından senimi av olarak belirlemişlerdi![]()
Bu tür şeylere mağruz kalan kişiler genelde sapık fln oluyoYatili kuran kursunda bile başima gelmisti . !farkli kisilerde ve hic beklemedigim bi anda ama o zaman sert sekilde yumruk atabiliyordum