Türkiye Ve Wikipedia.... Ve Yasaklar

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Abdullah'cığım Ve Kaan'cığım ,Ana dilim olan Yunancamı kullanıyorum siz anlayın diye ingilizce konuşuyorum o da bir nebze ? , günde 1-2 milyon testestoronu atmakla neden uğraşıyım MW3 turnuvalarına çalışmak varken ... Buda Benden size hediye olsun Oyuna gelirseniz söyleyin bıçak atmayım size.. B)
Mükemmelsin herhalde kapasiten spora yetmiyor da bilgisayar oyunu turnuvasıyla burada hava atıyorsun. Ana dilin yunanca ben ilgilendirmez. Az önce türkçe konuştun ve ben gayet rahat anladım. Git de batmış ülkende takıl türkçe yazmak da çok zorsa ingiliz forumu gönderebilirim özelden

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Mükemmelsin herhalde kapasiten spora yetmiyor da bilgisayar oyunu turnuvasıyla burada hava atıyorsun. Ana dilin yunanca ben ilgilendirmez. Az önce türkçe konuştun ve ben gayet rahat anladım. Git de batmış ülkende takıl türkçe yazmak da çok zorsa ingiliz forumu gönderebilirim özelden
Spora yetmiyor ? Karate Siyah Kuşak Dan 4 , Batmış ülke ? Hiç Yunanistana gitmedim sadece atalarım ordan geliyor ...

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Seni uzun süredir tanıyorum.
Tek diyecegim farklı gozukmeye çalışmak icin Burneri taklit etme ben unutmam...Foruma ilk geldiginde House gifleri kullanmaya basladin Burnere ozenip olmayinca Brakingciyim dedin yok oyle bi sey tek amacin karakterini objelerin ardına gizleyerek saygı elde etmek...Oysa hic birine gerek yok kendin olsan yeter

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
o zmn ana dilim yunanca ayağı yapma türkçe biliyorsun türkçe konuş azıcık ingilizcen ile havalı gözükmeye çalışma
İstediğin Yunanca konuşmaksa konuşurum Türkçe bilen Türk olmuyor ..
Seni uzun süredir tanıyorum.
Tek diyecegim farklı gozukmeye çalışmak icin Burneri taklit etme ben unutmam...Foruma ilk geldiginde House gifleri kullanmaya basladin Burnere ozenip olmayinca Brakingciyim dedin yok oyle bi sey tek amacin karakterini objelerin ardına gizleyerek saygı elde etmek...Oysa hic birine gerek yok kendin olsan yeter
Abdullah ben 1-2 sene forumu gözledim Forumdaki Tek Breaking Bad'cı benim ? BurnerTrol'da House'yi seviyor 1-2 gif kullandım tamam ben kişilikleri ve karakterleri çalmıyorum . Forumda Tek Ben varım Benzediğim veya bana benzeyen yok B)

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Eğer bir kimse erkek penisinin,kadın vajinasının bilimsel yönünü araştırmak istiyorsa hotspot indirecek kadar beyni vardır.
Zaten batılılara özene özene ahlaksızlığı bile meşrulaştırıldığımız için en azından böyle şeylerin sansürlendiğini görmek beni mutlu ediyor

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açıkçası, zaten araştıracak olan araştırır, buradan engellesen ne olur şurada bi' biyolojik bi' olay araştıracaz...
Hem ahlaksızlık demiş @EminGny herhalse PurnH** veyahut Brez**** kapamadılar.
Hem de birisi biyoloji dışında araştırma yapmak istiyorsa burada araştırma yapmaz zaten bunları araştırmaz gider G noktası A noktası,pozisyonlar vs. diye aratır...
Son olarakda ahlaksızlığın meşrulaştırılması kültürel bir olay, vikipedi forum vs. sayılmaz, biyolojide tıpta utanma olmaz... (İstisnalar olabilir ama buda çoğunlukla doktorla veyahut dinle alakalıdır...)

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
bu yasak felan değil normal bir şey
insan penisi yada kadın üreme organları
gerçekleri yerine çizim felan koyun bari
bu yasakları doğru bulmayanlar
bilgi öğrenmek icin ise +18 sitelere girin
daha mantıklıı
zaten dnsyi değişip giriyorsunuz siteler
size için problem yok
adamlar "Bir penisin sertleşme evreleri" ile ilgili video
koymuş düşünün yani
ancak seçim anketleri neden kapatılmış onu anlamadım
ama vardık bir nedeni (ayrıca kısmi engelli site)
Doğru Türkiye ile alakası yok. Ama şu taecaüvz (yazım hatası değil bilerek yaptım) taecaüvz yapan çocuk Türkiye ile alakalı. Ama başka milletlerde yapan az değil