Satın Alma İle İlgili Bir Soru

ottway

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar ;
Minecraft sitesinden oyunu satın alacağım. Ama bir defaya mahsusmu satin alma yapacagiz , yoksa aylık belli bir ücretmi ödeyeceğiz. Bilgilendirirseniz sevinirim.[DOUBLEPOST=1435602345,1435602280][/DOUBLEPOST]Ve satin almanin artisi ve eksisi nedir? Biz suanda kendimiz oyun kurabiliyoruz.

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bir kez alacaksın ve kullanacaksin premium almanın özelliği özel severlere girebilme

AkanCe Tarafından Gönderildi

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Oyunu bir defa alacaksın, ayrıca satın alırsan korsan oyunla giremeyeceğin kaliteli sunuculara girebileceksin, kendine ait bir karakter yapabileceksin, ancak korsan oyunla girilebilen sunucularda senin kullanıcı adın ile girebilirler. Zaten oyunu satın alırsan korsan sunuculara girmek istemezsin, çünkü korsan olmayan sunucular çok kaliteli.

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 Defa alıp ölene geberene kadar kullanabilirsin.Kaliteli MCSG Mineplex gibi sunuculara girip kendi statlarını oluşturabilirsin.Skinini ayarlıyabileceksin dilersen 1 ay nickini değişebilirsin.[DOUBLEPOST=1435602820,1435602717][/DOUBLEPOST]
Özel servislerin faydası nedir.
Özel servisler dediğin sunucular galiba.
Bu sunucular türkiyede yok ve yabancı yapımı.Yani çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok... kaliteli sunucular.SonOyuncu gibi abilerin bulunduğu saçma sapan bir sunucuda oynuyacağını 100 çeşit oyun olan mineplex mcsg gibi sunucularda oynarsın daha iyi.HyPixelde mesela arabalar var özel.İtsjerryandharryde herobrine chamber var.Bunlar bu sunuculara özgü.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Özel servislerin faydası nedir.
Premium Server deniyor, korsan olmayan sunuculardır bunlar, oldukça kalitelidir ve sadece oyunu satın alanlar girebilir. Ancak öteki taraftan korsan sunucular da var bunlara oyunu satın alan, almayan herkes girebiliyor. Her halukârda korsan olmayan (yani premium serverlar) sunucular çok daha iyi ve daha fazla eğlence sunuyor.

Senritsu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1 defaya mahsus 60 liraya yakın bir fiyat ödeyeceksin okadar başka bir işlem yok.
Arkadaşlarında dediği gibi premium sunuculara girebilirsin. Korsan sunucular En Nefret Edilecek Sunuculardır. Premium Serverler Çok Rahat Ve Çok Güzel Bir Ortamı Var.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha oraya girerim buraya girerim diye plan bile yapmadıysan alma derim.
daha kalitesiz de olsa premium serverde olan çoğu şeyi crack serverlerde de bulabilirsin

Senritsu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
daha kalitesiz de olsa premium serverde olan çoğu şeyi crack serverlerde de bulabilirsin
Premium Serverlerin Havası,Ortamı Crack Serverlerde Yok.
Hem Satın Alıp Katkın Oluyor Hemde Çok Güzel Oyun Geçiriyorsun.
Daha kalitesiz değil çok fazla kalitesiz

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Premium Serverlerin Havası,Ortamı Crack Serverlerde Yok.
Hem Satın Alıp Katkın Oluyor Hemde Çok Güzel Oyun Geçiriyorsun.
Daha kalitesiz değil çok fazla kalitesiz
Çok fazla kalitesiz olabilir ama bir süre sonra sıkıyor işte ne kadar güzel yaparsan yap minecraft serverini,
sadece ortam için giriyorsun
Bu arada milyarlık şirketin neyine katkı yapalım ki :/ zaten yapsam bile bana göre minecraft 60 tl yi hakeden bi oyun değil

Senritsu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok fazla kalitesiz olabilir ama bir süre sonra sıkıyor işte ne kadar güzel yaparsan yap minecraft serverini,
Bu arada milyarlık şirketin neyine katkı yapalım ki :/ zaten yapsam bile bana göre minecraft 60 tl yi hakeden bi oyun değil
Öyle Dersen Kimse Katkı Yapmak İstemez Ama Olumlu Yönünden Düşünürsen Minecraft 60 tlyi hakeden bir oyun.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her ay para verseydik şu an premium u olan kişiler çok az olurdu...[DOUBLEPOST=1435605168,1435604002][/DOUBLEPOST]
Şu her oyunu crack yapan abilere buradan selam gönderiyorum :)...

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Premium Sunucularda Olan Global +1K Crack Sunucularda Bile Tam Olarak Olmuyor Sana Onlarca Oyun Sayabilirim Hiçbir Crack Sunucuda Adam Akıllı Bulamazsın Hatta Toplasan 10 Kadar Zor Bulursun Tabi Bilmediğim Şöyle +2 K veya +5 K Oyunculu Bir Crack Sunucu Varsa Güzel Olabilir Belki Oyunları
Bunları Türk Kitleden Hiçbir Zaman Beklemedim Zaten Tüm Dünya Çapında Açılan Forumlar Siteler Vb Yerlerde Türkiyeden Başka Sunucuları " Premium Sunucular " Diye Ayıran Yok " Crack Sunucular " Diye Ayırıyorlar Daha Bunu Bile Geçememişken
Örnek Olarak Bakarsak Tabi Gene Bilmediğim +2 / +3 K Oyunculu Sunucu Vasa Yok Olduğunu Farzediyorum
Şuanda Hiç 1-1,5 K Dan Fazla Sunucu Göremedim Crack Olarak Yabancı Sunucularda Son Oyuncu İse +3 K Onlineye Ulaşıyordu Heleki Global Olmadığı Sadece Türkiyeye Özel Olduğu Halde En Basit Buradan Anlayabilirsin

Isildak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Satın aldığında oyunu hakkınla oynamış oluyorsun, şu durumda korsan oyuncusun. Ki bu iyi bir şey değil.