Satın Alma İle İlgili Bir Soru

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alabilsem ben de alıcam da. İmkanın varsa al derim. Çünkü cidden crack-premium sunucular çok farklı. Crack bir sunucuya girdiğin zaman,
Öldürdüğün kişin sana söver, iyi oynadığın için hack damgası yersin hatta admine bu şrkilde şikayet edilebilir ve bu yüzden ban bile yiyebilirsin (bu kadarı ancak v£l£tlerin açtığı sunucularda olur), kime baksan hile/macro görürsün. Ama bunları premium sunucularda 2% ihtimalle anca görürsün.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Velvetlerle oynamak istiyorsan alma. Ona karışamam. Ama bence premium al. Velvetlerden uzak, rahat rahat oyununu oyna.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Premium Sunucularda Olan Global +1K Crack Sunucularda Bile Tam Olarak Olmuyor Sana Onlarca Oyun Sayabilirim Hiçbir Crack Sunucuda Adam Akıllı Bulamazsın Hatta Toplasan 10 Kadar Zor Bulursun Tabi Bilmediğim Şöyle +2 K veya +5 K Oyunculu Bir Crack Sunucu Varsa Güzel Olabilir Belki Oyunları
Bunları Türk Kitleden Hiçbir Zaman Beklemedim Zaten Tüm Dünya Çapında Açılan Forumlar Siteler Vb Yerlerde Türkiyeden Başka Sunucuları " Premium Sunucular " Diye Ayıran Yok " Crack Sunucular " Diye Ayırıyorlar Daha Bunu Bile Geçememişken
Örnek Olarak Bakarsak Tabi Gene Bilmediğim +2 / +3 K Oyunculu Sunucu Vasa Yok Olduğunu Farzediyorum
Şuanda Hiç 1-1,5 K Dan Fazla Sunucu Göremedim Crack Olarak Yabancı Sunucularda Son Oyuncu İse +3 K Onlineye Ulaşıyordu Heleki Global Olmadığı Sadece Türkiyeye Özel Olduğu Halde En Basit Buradan Anlayabilirsin
Okumadım ama haklısın

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Premium sunuculara kaliteli diyorsunuz da onlara da hacklerlar ve abiler giriyor tabii ki daha az giriyor cracklilere göre ama
Hile kullanacak adam premiumda da kullanır cracktede

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Çok fazla kalitesiz olabilir ama bir süre sonra sıkıyor işte ne kadar güzel yaparsan yap minecraft serverini,
sadece ortam için giriyorsun
Bu arada milyarlık şirketin neyine katkı yapalım ki :/ zaten yapsam bile bana göre minecraft 60 tl yi hakeden bi oyun değil
Minecraft 60 lirayı hak eden bir oyun değilse, sen neden 60 lira etmeyen bir oyunu korsan oynuyorsun. Hak eden bir oyun değil diyorsun ama oynamaya devam ediyorsun. Hani bir sunucuya girip "Sunucu rezalet sakın VIP almayın" deyip sunucuda oynuyorsun. O şirketin milyarlık olma sebebi oyunu satması, herkes senin gibi düşünseydi milyarlık bir şirkete katkı yapmayı bırak; milyarlık bir şirket olmazdı.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft 60 lirayı hak eden bir oyun değilse, sen neden 60 lira etmeyen bir oyunu korsan oynuyorsun. Hak eden bir oyun değil diyorsun ama oynamaya devam ediyorsun. Hani bir sunucuya girip "Sunucu rezalet sakın VIP almayın" deyip sunucuda oynuyorsun. O şirketin milyarlık olma sebebi oyunu satması, herkes senin gibi düşünseydi milyarlık bir şirkete katkı yapmayı bırak; milyarlık bir şirket olmazdı.
Benim gözümde 60 liraya değecek bi oyun değil direk 35 lira olsaydı veya indirime girme şansı olsaydı parasını verip alırdım. tamam siz almışsınız görüyorsunuz premiumun faydalarını ben almadım görmüyorum ama arada değişen pek bir şey olmadığını söylemeye çalışıyorum