[ÇÖZÜLDÜ][İSTEK] Skript ile tellraw yapmak

enes lol lol

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konu kalkabilir,sorun çözüldü

Aynı Konu İçin Sorunu Olanlar Konu: Skript Tıklanabilir Yazı

Son düzenleme:

FrknZhlp

Founder Of TatliXYX & CraftingCodes
En iyi cevaplar
0
Hatirladigim kadari ile tellraw msg di?

LG-D320 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
dostum istegin tam olarak bi mesaj göndermek, fareyle üzerine gelince acıklama olmasını falan mı istemek anlayamadım

Yani tellraw bildigin send komutu[DOUBLEPOST=1435612909,1435612844][/DOUBLEPOST]ADD: Birde yazıya tıklanınca birşeyler olması falan

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu siteyi kullanarak yapabilirsin tellrawı.
Burdan tellraw kodunu kopyalarsın ve execute console command'a bağlarsın.
Öyle olur sanırım, iyi günler.

FrknZhlp

En iyi cevaplar
0
Kod:
command /deneme:
    execute console command "/tellraw %player% ["",{"text":"Deneme","color":"aqua","clickEvent":{"action":"run_command","value":"/help [page|command name]"},"hoverEvent":{"action":"show_text","value":{"text":"","extra":[{"text":"Help komutunu çalıstırır","color":"dark_green"}]}},"insertion":"Help"}]"

Dene Bi Olması Gerek

enes lol lol

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /deneme:
    execute console command "/tellraw %player% ["",{"text":"Deneme","color":"aqua","clickEvent":{"action":"run_command","value":"/help [page|command name]"},"hoverEvent":{"action":"show_text","value":{"text":"","extra":[{"text":"Help komutunu çalıstırır","color":"dark_green"}]}},"insertion":"Help"}]"

Dene Bi Olması Gerek
Trigger unutmuşsun ekledim fakat çalışmıyor bu tellraw komutu bir text değildir diyor.

FrknZhlp

En iyi cevaplar
0
Kod:
/tellraw @p ["",{"text":"Deneme","color":"aqua","clickEvent":{"action":"run_command","value":"/help [page|command name]"},"hoverEvent":{"action":"show_text","value":{"text":"","extra":[{"text":"Help komutunu çalıstırır","color":"dark_green"}]}},"insertion":"Help"}]

Bu Kodu Birde Komut Blogunda Denermisin?

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
SkriptUnity sitesinde bunun kodu var zaten boşuna console'u yormaya gerek yok.Sanırım Skquery gerekiyordu.

enes lol lol

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
SkriptUnity sitesinde bunun kodu var zaten boşuna console'u yormaya gerek yok.Sanırım Skquery gerekiyordu.
Ne Olarak Geçiyor Ve Site SkUnity Değil mi ?[DOUBLEPOST=1435664964,1435664570][/DOUBLEPOST]
Kod:
/tellraw @p ["",{"text":"Deneme","color":"aqua","clickEvent":{"action":"run_command","value":"/help [page|command name]"},"hoverEvent":{"action":"show_text","value":{"text":"","extra":[{"text":"Help komutunu çalıstırır","color":"dark_green"}]}},"insertion":"Help"}]

Bu Kodu Birde Komut Blogunda Denermisin?
Amacım Skript Sadece Tıklanabilir Yazı Yapmaya Çalışıyorum..

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu yazılanların hiçbirisine gerek yok :) direk send komutunu kullandırtabilirsin,

send json of "yazı" tooltip "Yazı acıklaması" run "/istedigin komut" to player