enes lol lol
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Konu kalkabilir,sorun çözüldü
Aynı Konu İçin Sorunu Olanlar Konu: Skript Tıklanabilir Yazı
Aynı Konu İçin Sorunu Olanlar Konu: Skript Tıklanabilir Yazı
Son düzenleme:
Aynen öyle.dostum istegin tam olarak bi mesaj göndermek, fareyle üzerine gelince acıklama olmasını falan mı istemek anlayamadım
Yani tellraw bildigin send komutu[DOUBLEPOST=1435612909,1435612844][/DOUBLEPOST]ADD: Birde yazıya tıklanınca birşeyler olması falan
Evet Aynen ( Çok aynen diyorum )![]()
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
0:14
Bunun gibi diyorsun sanırım.
Execute console command'a bağlanmıyor sorun oradaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bu siteyi kullanarak yapabilirsin tellrawı.
Burdan tellraw kodunu kopyalarsın ve execute console command'a bağlarsın.
Öyle olur sanırım, iyi günler.
command /deneme:
execute console command "/tellraw %player% ["",{"text":"Deneme","color":"aqua","clickEvent":{"action":"run_command","value":"/help [page|command name]"},"hoverEvent":{"action":"show_text","value":{"text":"","extra":[{"text":"Help komutunu çalıstırır","color":"dark_green"}]}},"insertion":"Help"}]"
Trigger unutmuşsun ekledim fakat çalışmıyor bu tellraw komutu bir text değildir diyor.Kod:command /deneme: execute console command "/tellraw %player% ["",{"text":"Deneme","color":"aqua","clickEvent":{"action":"run_command","value":"/help [page|command name]"},"hoverEvent":{"action":"show_text","value":{"text":"","extra":[{"text":"Help komutunu çalıstırır","color":"dark_green"}]}},"insertion":"Help"}]"
Dene Bi Olması Gerek
/tellraw @p ["",{"text":"Deneme","color":"aqua","clickEvent":{"action":"run_command","value":"/help [page|command name]"},"hoverEvent":{"action":"show_text","value":{"text":"","extra":[{"text":"Help komutunu çalıstırır","color":"dark_green"}]}},"insertion":"Help"}]
Ne Olarak Geçiyor Ve Site SkUnity Değil mi ?[DOUBLEPOST=1435664964,1435664570][/DOUBLEPOST]SkriptUnity sitesinde bunun kodu var zaten boşuna console'u yormaya gerek yok.Sanırım Skquery gerekiyordu.
Amacım Skript Sadece Tıklanabilir Yazı Yapmaya Çalışıyorum..Kod:/tellraw @p ["",{"text":"Deneme","color":"aqua","clickEvent":{"action":"run_command","value":"/help [page|command name]"},"hoverEvent":{"action":"show_text","value":{"text":"","extra":[{"text":"Help komutunu çalıstırır","color":"dark_green"}]}},"insertion":"Help"}]
Bu Kodu Birde Komut Blogunda Denermisin?
"'ların hepsini "" yap.Ne Olarak Geçiyor Ve Site SkUnity Değil mi ?[DOUBLEPOST=1435664964,1435664570][/DOUBLEPOST]
Amacım Skript Sadece Tıklanabilir Yazı Yapmaya Çalışıyorum..